torstai 19. syyskuuta 2013

Fazerin siniset

Tässä langassa on jotain, joka tuo useammalle mieleen sen iki-ihanan Fazerin Sinisen. Ja kyllä, nämä ovat aivan yhtä ihania kuin kaimansa. Syksyn viiletessä mainio vetäistä jalkaan, ottaa kuppi kaakaota ja kääriytyä vilttiin. Tai sujahtavat mukavasti niihin ohuempiin syyssaapikkaisiin, jokakelin kenkiin. Tai voihan sitä seuraksi nauttia sen Fazerin...
Aloitin sukat tiistaina, kudoin niitä keskiviikkoiltana ja sain valmiiksi ne tänään, torstaina. Töissäkin olin, joten ei se kutomisaika kovin pitkä ollut. Tein molempia sukkia samanaikaisesti, mutta sukkapuikoilla. Muutaman raidan toiseen, samat toiseen sukkaan ja sitten sitä taas edelleen palaten sopivassa kohdassa ensimmäiseen sukkaan. Sukat valmituivat siten kuin huomaamatta, raita kerrallaan pituutta kumpaankin. Nämä sukat menevät ystävälle tuohon ihan likelle.
Malli: Kardemumman oma perussukka ohuelle langalle, 60 s, koko 37-38
Lanka: Drops Fabel väri 671p, 64 g
Puikot: Nro 2,5 bambuiset

Fabelin vyötteen takana on muuten sukkaohje, joten ei kun kutomaan vain.

15 kommenttia:

  1. Oi, tosi ihanan väriset sukat.

    VastaaPoista
  2. Kauniit!
    Voisi tämä olla Fazerin sekalaiset-pussikin, missä on KisKis-karkkeja ja Lacta ja se jääkarhukarkki ja mitä niitä olikaan siinä pussissa :)
    Kauniita värejä Fabelissa, muutama kerä on minullakin varastossa.....

    VastaaPoista
  3. Ihanan väriset sukat ja tuovat kyllä sinisen mieleen!

    VastaaPoista
  4. Syötävän ihanat ja makeat. Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  5. Totta tosiaan, ihanat sukat tuo kyllä silmiin myös Fatzerin sinisen.

    VastaaPoista
  6. Kyllä vain, tuo sininen suklaa näistä tosiaan tulee mieleen - kauniit sukat.

    VastaaPoista
  7. Onpas kivan erikoinen väriyhdistelmä. Tosi kaunis!

    VastaaPoista
  8. Upeat sukat, tosiaan kuin Fatzerin sininen.

    VastaaPoista
  9. Tosi kauniit sukat, ihan kuin Fazerin sininen, Tekee mieli aivan syödä :) :)

    VastaaPoista
  10. Oi Kardemumma! Löysin blogisi eilen ja luin sitä myöhään yöhön saakka. Luin systemaattisesti läpi kaikki muistiinpanot, kun alkuun pääsin.

    Ihanien neuleidesi ja kesäyön hullutuksen innoittamana aloitin tänä aamuna oman syyspäivänsukkahullutukseni: aloitan loppukuun jokaisena päivänä uudet sukat ja saatan ne pukinkonttikuntoon lokakuun aikana.

    Lienee turha mainita, että olohuoneessa vallitsee tällä hetkellä lankakaaos, ihana sellainen, eikä tippaakaan hallittu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tekisi melkein mieli olla mukana syyspäivänhullutuksessasi. Sukkien aloittaminen on niin mukavaa. Ja mikä mainioin keino saada joululahjaneuleet valmiiksi. Lankakaaos siinä on varmasti vallalla. Itse innostuin taannoin ihan samalla tavalla luettuani muutaman bloggaajan päivityksiä omista kesäyön hullutuksistaan.

      Poista
  11. Kauniit ovat :) Seuraan muuten blogiasi aktiivisesti, täällä on aina jotain uutta kun vierailee. Kiva kun käytät monipuolisesti lankoja niin näkee miltä ne oikeasti näyttää, kaupassa vähän vaikeaa arvioida. Tätä täytyykin hankkia jos löydän, jos vielä ehtisi yhden projektin lisätä pitkälle joululahjalistalle..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.