maanantai 23. lokakuuta 2017

Lahjaksi 40 vuotiaalle

Yksi 40 v lahja tuli kudontalistalle vähän nopsaan. Sisareni mainitsi tarvitsevansa lahjaksi klassikkomallin sukat. Juhlat olivat vasta lokakuun 20 päivän tietämissä. Mietin, että siihenhän oli pitkälti aikaa. Kunnes huomasin, että ei ollutkaan, vaan sukat oli laitettava puikoille heti, että ehtisisivät valmiiksi ajoissa. Iltamenoni kun otti huomioon, niin kudonta-aikaa ei ollut paljon ja puikoilla oli jo pari muutakin työtä kesken.
Olimme lähdössä lokakuun alussa Tallinnaan ja otin matkaneuleeksi sitten tämän tutun sukkamallin. Linja-auton kyydissä sukka edistyikin ihan mukavasti, vaikka välillä tuli katseltua maisemia sekä otettu pienet nokosetkin jossain välissä perinteisesti ennen Helsinkiä. Sain melkein koko sukanvarren kudottua tuolla matkalla, joten tuli ihan mukavasti käytettyä matkustusajat hyödyksi. Minulla ainakin on hitaampaa neuloa matkalla kuin kotona siinä tutussa tuolissa. En osaa sanoa, mistä johtuu. Ehkä se asento on eri ja ympärillä on muutakin huomioitavaa.
Sukat valmistuivat ihan hyvässä tahdissa ja olin jopa hieman etuajassa. Nämä nimittäin valmistuivat jo alkuviikosta toimitettavaksi, vaikka tarvittiin viime torstaina. Kokokin taisi osua kohdilleen. Minusta ainakin olisi hienoa saada syntymäpäivälahjaksi kauniit villasukat.
Malli: Pitkät pitsisukat, Minna Immonen, koko 38
Lanka: Gjestal Maija, valkoinen, 175 g
Puikot: Koivupuiset nro 2,5

1 kommentti:

  1. Aivan ihanat sukat!
    En voisi kuvitella upeampaa syntymäpäivälahjaa... <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.