maanantai 6. huhtikuuta 2015

Mamsellin sukat

Pääsiäisviikolla puikoilla on ollut kellertävää lankaa kuin teemaan sopien. Keltainen väri kuuluu minusta kiinteästi pääsiäiseen. Vaikka se ei tällä hetkellä ole minun lempiväri, olen silti kovasti mielistynyt tähänä sävyyn. Tässä on jotain arvokasta.

Mallina näissä sama vanha tuttu ja olen itse asiassa tehnyt aiemminkin samanlaiset sukat, Nämä vain ovat hieman lyhyemmällä varrella ja pienempää kokoa. Langat sukkiin hankin jo ennen joulua, jolloin sukat minulta tilattiin, mutta sukat sain tehtyä nyt vasta. Hyvin taisivat kuitenkin ehtiä toukokuiseen taisteluun ulkomailla. Keväinen sairastaminen vei kummasti kutomisen hitaammaksi, eikä valmista ole syntynyt samaan tahtiin kuin ennen. Onneksi tämä viikko on ollut lomaa ja on saanut ottaa ihan rennosti. 

Näihin sukkiin meni tosiaan koko viikko, kun tuli välillä tehtyä vähän muutakin. Tyttäreni kotiutui Tukholmasta ja hain hänet junalta lähikaupungista. Oli ihanaa saada oma pikkuinen jälleen kotiin. Vaikka ei hän sen kauempana ollutkaan. Pistäydyin ystävättärien kanssa Tuurissa säästämässä ja olen pitkästä aikaa lukenut aika monta tuntia. Löydin mielenkiintoisen blogin ja se oli kuin kirja. Monta tuntia vierähti sen sujuvaa tarinaa tutkaillessa. Myös puutarhassa on jo kaikenlaista ihmeteltävää ja taimikasvatus vie aikansa, kun täytyy päivittäin tarkistaa, mikä on itänyt ja mikä kasvanut.

Malli: Novitan sukkalehti, Minna Metsänen, koko 37
Lanka: Drops Fabel uni colour, väri 111, lämmin keltainen, 138 g.
Puikot: KnitPro Karbonz 2,5

5 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja on ollut mukava katsoa tätä samaa mallia monella eri langalla/värillä tehtynä! :)
  Toivottavasti muistit hyödyntää Fabelin alen viime kuussa, kun sitä saa nyt tuolta Seinäjoen Anttilan alakerran askarteluliikkeestä Taitopuoti Paperinauhasta ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä näillä kelpaa hienostella mamsellin kuin mamsellin. Kauniit.

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kauniita sukkamalleja! Minkä vuoden sukkalehdestä Mamsellin sukat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tehty siitä Novitan ensimmäisestä sukkalehdestä. Toinen on nyt kaupoissa.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.