sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pienelle traktorikuskille

Löydin traktorikuvan, joka pyysi päästä puikoille. Eilen, kun kädet vapautuivat toisesta työstä päätin kokeilla uusia hiilikuitujani sekä tätä traktorikuvaa. Traktorista tykkäsin, näitä tehdään, mutta hiilikuitupuikoista en ole niinkään varma. Niillä käsialani löystyi. Harjoitellaan kuitenkin, ehkä kirjoneule ei ollut kaikista paras valinta kokeilla uusia puikkoja.
Eilen illalla toinen sukka ja tänä aamuna sille pari. Nopsat tehdä, mutta ei tuolla jalkaterällä niin paljon pituutta ole, 17,5 cm. Aika äkkiähän sen tekee. Näistä muodostui ihan kiva välipalatyö, sillä palasin jälleen toisen, paljon hitaamman työn pariin. Toiseen sukkaan käänsin traktorit ajelemaan eri suuntaan eli tein kirjoneuleen peilikuvana.
Mukavat sukat tehdä ja minusta kivan näköiset. Eiköhän näille jostain käyttäjä löydy, vaikkei sellaista omasta takaa olekkaan. Kuvista muuten huomaa, että meillä sataa lunta. Kuvauksen aikana muutama hiutale ehti jo sukille laskeutua.
Malli: Oma sukka, johon lisätty kirjoneulekuva
Lanka: Novita Nalle, sininen ja valkoinen, koko n. 27-28, lankaa meni 56 g.
Puikot: KnitPro Karbonz 2,5 ja 2,75.

14 kommenttia:

 1. Kivat sukta, sopiasivat hyvin myös traktorimiehelle! :)

  VastaaPoista
 2. Onnellinen on tarktorimiesw joka nuo saa! Mahtavat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat traktorisukat - ja nuo aikaisemmat pöllölapaset ihastuttaa aina vaan.

  VastaaPoista
 4. Kyllä noista pieni poika ilahtuu.

  VastaaPoista
 5. Minä sain sähköpostiini ennen "meidän" yhteistä Tallinnan matkaa jostain blogista siirretyn kuvan kyseisistä sukista ja kysymyksen, Saako tilata. Siskollani on heinäkuulla 2v. täyttänyt traktorimies. Pikkumies sai harjoittelutyönäni ensi yhden traktorin lapaset, nyt muutama viikko sitten sitten sukat. Oli kuulemma niin onnellinen. Tein myös samallalailla muunnellusti resorin, eli että pysyisivät paremmin jalassa. Sillon siellä matkalla, mielessäni oli sinulta kysyä, että omistatko traktoin mallia, kuva blogista oli vähän epavarma, mutta samoihin silmukkoihin minäkin päädyin kun kuvan ruutupaperille tein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli minulla iso traktori, mutta pieni tuli vastaan viime päivinä.

   Poista
 6. Olisko näistä mahdollista saada neulekuviota? :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat sukat.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 8. Minuakin kiinnostaisi traktorin mallikuvio :)

  VastaaPoista
 9. On niin nätit, meilläkin olis kyllä tarpeen kahdelle pikku miehelle, mutta tämä mumma ei jaksa tehdä tuollaisia kirjoneuleita. Teen vaihteeksi kuplasukkia !

  VastaaPoista
 10. Kivat sukat! meillä pikkumies olisi ikionnellinen sukista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.