sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pienen ensimmäiset ryppyvarret

Nämä pienet, vauvan ensimmäiset ryppyvarsisukat ovat lähdössä mieheni serkun vaimon tuttavalle. Meillä tuli kerran tavatessamme puhetta käsitöistäni ja hän kertoi olevansa aivan onneton kutomaan. Oli kuitenkin luvannut, että jos tuttavansa vauvan saa, niin hän tuo sairaalaan pienokaiselle pienet sukat. No, nyt tuttava on saamassa tuota vauvaa tammikuulla ja mieheni serkun vaimo oli pulassa. Hän ei millään saa tehtyä noin pieniä sukkia, kun ei patalappukaan tule hänen puikoiltaan suora. Lupasin kutoa hänelle nuo pienet sukat ja hän saa viedä ne sairaalaan. Katsotaan, saako uskoteltua tuttavalleen, että on ne itse kutonut. Tuleva pienokainen on poika, joten sinisiä sukkia oltiin vailla. Näin syntyi nämä pikkuisen ensimmäiset ryppyvarsisukat. Kokoa on juuri ensisukiksi sopivasti.
Malli: Kardemumman oma vastasyntyneen sukka.
Lanka: Drops Baby Merino, väri 11, vaaleansininen, 21 g.
Puikot: KnitPro 2,5.

8 kommenttia:

 1. Minäkin aloin pienillä sukilla tänään, teen ne pikku Lisen sukat. Niitä nyt tarvii, sukuun tulossa 3 vauvaa ensivuonna. Isomummulla riittää ajankulua.

  VastaaPoista
 2. Kudoin tyttäreni kaverille villasukkia ja sanoin, että antaisi ne sitten kaverilleen joululahjaksi. Tytär vastasi, että luulenko tosiaan kaverin uskovan hänen ne muka tehneen ;) Sukat menee siis perille joulun jälkeen, terveisenä minulta.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tämä ei ole junasukka -mallilla tehty. Siinä on pidemmät varret ja eri lailla nuo "poimut".

   Poista
 4. Ihanuudet.
  Onnellista ja Käsityörikasta Alkavaa Vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
 5. Miten suloiset voivatkaan pikkuruiset sukat olla <3
  Malli on mielestäni kauniimpi kuin junasukka.

  VastaaPoista
 6. Hienot.. monellako silmukalla olet aloittanut..?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.