sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Puoli miljoonaa

En olisi uskonut aloittaessani tätä blogia, että jonain päivänä sivuillani on pistäytynyt puoli miljoonaa kertaa joku. Laskuri pyörähti tuon 500 000 kävijän rajan yli eilen illalla ja juhlistaakseni sitä, pistän arvonnan Kardemumman taloon.
Tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvon lankaa sekä puikot. Kerro kommentissasi  minulle, mikä on blogissani se, joka saa sinut pistäytymään aina uudelleen. Arvontaan voi osallistua aina ensi sunnuntain, 7.7. iltaan saakka. Ilman teidän kommenttejanne ja käyntejänne ei bloggaaminen olisi niin hauskaa. Kiitos kaikille teille tähän asti Kardemumman talossa pistäytyneille vieraille.

Yritän jatkossakin olla käyntienne arvoinen ja kertoa teille kiinnostavista asioista. Kardemumman tavalla.

Onnea arvontaan!

Arvonta suoritettu. Kiitos osallistuneille.

138 kommenttia:

 1. Mä tykkään katsella esim. minkälaisia sukkia oot tehnyt. Nuo sinisetkin ovat tosi hienot ja pituutta, niin että varmasti lämmittää jalkoja ensi talvena.

  VastaaPoista
 2. Vierailen blogissasi jatkuvasti, sillä ihailen upeita käsitöitäsi. Kardemumman talo on mielestäni yksi Suomen parhaista neuleblogeista!

  VastaaPoista
 3. Piristän päivääni ihanilla käsitöilläsi, ne ovat tosi taidokkaita. Olet aikaansaava ihminen.

  Pirjo 58

  VastaaPoista
 4. Vierailen blogissasi joka kerta kun päivität sitä, aina odotan jotain mielenkiintoista, hyviä vinkkejä ja jopa neuleohjeitakin. Värisilmä sinulla on todella hyvä kun neulot jämälangoista sukkia, niitä sukkia on kiva katsella.

  VastaaPoista
 5. Tämä on oikein käsitöiden aarreaitta. Lähes päivittäin vierailen katsomassa mitä uutta olet tehnyt. Lisäksi täältä on löytynyt mielenkiintoisia ohjeitakin. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 6. Täällä on ihania värejä, tunnelmia, ideoita :) Odotan aina mielenkiinnolla uusia postauksia :)

  VastaaPoista
 7. Hyvännäköisiä neuleita (sekä langat että mallit), ja täältä saan vinkkejä omiin töihin.
  -eekoo-

  VastaaPoista
 8. Haen inspiraatiota omiin neuleisiin ja muutenkin kiva seurata, että mitä täällä ollaan saatu taas puikoilla aikaan. Itsellä puikot ovat olleet tauolla, mutta jospa taas saisin kaivettua ne esiin, kun syksy saapuu :)

  VastaaPoista
 9. Käyn täällä aina, kun päivität. Katson, mitä hienoa olet saanut aikaan. Samalla saa uusia ideoita ja uusia ohjaita!

  VastaaPoista
 10. Kauniit neuleet ja ihanat ohjeet. On kiva seurata mitä kaikkea kauneuksia puikoiltasi syntyy :)

  VastaaPoista
 11. Ne Sinun mahtavat käsityösi, nehän ne ovat suurin syy tänne aina palata uudelleen ja uudelleen. Ja toivottavasti sama meno jatkuu, tänne on niin kiva aina tulla visiitille :)

  VastaaPoista
 12. Ideoita lankoihin ja neuleisiin. Rohkenen kokeilla jotain uutta lankaa, jonka näen blogissasi. Hämmästyn joka kerta siitä vauhdista, millä teet käsitöitä ja miten tarkasti ja huolellisesti ne on tehty. Olen myös tehnyt kaksi huivia ohjeellasi, joten "sillä puolella" blogiasikin olen vieraillut. :)

  VastaaPoista
 13. Tykkään tehdä käsitöitä itsekin ja täällä on kiva käydä hakemassa uusia ideoita ja lankavinkkejä.
  -Inga

  VastaaPoista
 14. Käyn täällä hakemassa inspiraation takaisin. Neuleinto toisinaan häviää, mutta kun täällä piipahtaa tulee sellanen leveä hymy olo ja eikun kutimet käteen. Tykkään myös kirjoitustyylistäsi. :))

  VastaaPoista
 15. Sinulla on kivoja käsitöitä ja paljon ideoita, etenkin pidän selkeistä hyvistä kuvista.

  VastaaPoista
 16. Tykkään käydä katsomassa kun sinulta valmistuu niin nopsaan tahtiin uusia töitä. t. lv

  VastaaPoista
 17. Sukkaneulootikkona käyn täällä katsomassa ihania ja kauniita sukkiasi heräätäkseni neulomisinnon sukkien kanssa. Myös haen voimaa täältä tehdäkseni kaikki ufot loppuun.

  Värileikit ovat hyvin valittuja ja olet ottanut kuvaia hyvin ajatellen tarkkaan taustoja.

  Kun sinulta tulee valmiita neulomuksia hyvään tahtiin, välillä mietin, nukutko lainkaan. :)

  Hyvää alkavaa heinäkuuta ja neulomisiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeitasi en ole vielä kokeillut, mutta aioin kyllä kokeilla joitakin niistä. Mm. Lise-Lotte -sukat ystäväni syysvauvalle.

   Poista
 18. Minä tykkään värikylläisistä sukistasi ja siita että päivität blogiasi usein.

  VastaaPoista
 19. Käyn täällä katsomassa upeita käsitöitäsi ja hakemassa ideoita omiin käsitöihini.

  VastaaPoista
 20. Täältä löytyy aina taidokkaita käsitöitä kauniisti ja ajatuksen kanssa kuvattuina. Suuret kiitokset myös ohjeista, ihastuin ikihyviksi ruususukista. Myös vinkit langoista ja niiden ominaisuuksista ovat olleet hyödyllisiä. Tässä muutamia syitä vierailla täällä aina kun on ilmestyy jotain uutta.

  VastaaPoista
 21. Sinulla on aina kivoja neuleita, sukista huiveihin ja vielä ohjeet kaupan päälle. Tykkään myös sinun kirjoitustyylistä.

  VastaaPoista
 22. Täytyy myöntää, että eksyin nyt ensimmäistä kertaaa...en kuitenkaan viimeistä.... :D Käsityöt itse viimeisen vuoden aikana taas löytäneenä on "paha tapa" iltaisin sängyssä tabletilla etsiä uusia ja vanhoja blogeja ja saada niistä inspiraatioita omiin töihin.

  VastaaPoista
 23. Kiinnostuin blogistasi, kun teet niin kauniita sukkia ja kerrot lankojen ominaisuuksista ja kestävyydestä! Blogisi on mielenkiintoinen ja aina yllättävä!

  VastaaPoista
 24. Teen itse paljon käsitöitä, tai siis tein, nyt vain aloitan neuleita saamatta niitä koskaan valmiiksi. Työt usein etenevät hieman aina silloin kun olen lukenut uusimman postauksesi, eli jokainen valmiiksi saamasi neule inspiroi ja motivoi minua jatkamaan omia keskeneräisiä käsitöitäni. Kiitokset!

  VastaaPoista
 25. Voi mikä namu palkinto ♥
  Käsitöitähän täällä käydään ihailemassa ja olen jo oppinut täältä katselemaan mallia sukkiin ja lankavaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 26. Käsistään taitavan ihmisen töitä on ihana käydä katselemassa. Lisäksi minua ilahduttaa se, miten paljon jaksat kutoa sukkia. Villasukat ovat minusta ihania :)

  VastaaPoista
 27. Blogisi on mielenkiintoinen ja monipuolinen ja kauniit käsityöt & kuvat ja hyvät tekstit saavat minut tulemaan tänne uudestaan ja uudestaan! Olen ollut blogisi lukija n.3 vuotta eikä koskaan ole ollut sinulla tylsää postausta! Kiitos kun jaksat tehdä käsitöitä ja esitellä ne meille muillekin :)

  VastaaPoista
 28. Erittäin kauniit neuleet ja niiden monipuolisuus ovat saaneet minut vierailemaan sivuillasi. Ideoita omiin töihini olen myös saanut ja monta on vielä odottamassa puikoille pääsyä.
  -Virpi.N.-

  VastaaPoista
 29. Upeat villasukat joita ilmestyy tiuhaan tahtii! Ihailen värisilmääsi lankojen yhdistelijänä.
  -Higga-

  VastaaPoista
 30. Näitä sinun töitäsi on vallan ihana käydä tiirailemassa <3
  Ihana palkinto !!

  VastaaPoista
 31. Joka päivä PITÄÄ käydä katsomassa ja ihailemassa. :)
  Kauniit käsityöt ja kuvat. Ihana blogi!
  Kiitos siitä.

  -AniiL-

  VastaaPoista
 32. Kyllä ne on ne ihanat ohjeet, joita olet jakanut lukijoiden iloksi, mikä saa aina palaamaan, sekä jotenkin semmoinen mukava meininki :)

  VastaaPoista
 33. Blogistasi olen löytänyt monta ideaa ja uusia ohjeita neulomuksiin. Siinä yksi syy miksi palaan tänne aina uudestaan :-)
  Oikea hyvänmielen blogi kaikenkaikkiaan!

  VastaaPoista
 34. Aloitin tikkuamisen ja kiva kattella ja saara inspiraatiota.

  VastaaPoista
 35. Upeita sukkia ja erityisesti olen saanut uusia ideoita jämälankojen käyttöön.

  VastaaPoista
 36. Kauniit kuvat ja inspiroivat työt, jotka innoittavat neulomaan:) Mm. Pitsineuletta olen nyt kokeillut villasukkiin ensimmäisen kerran:)
  Katriina:)

  VastaaPoista
 37. Blogissasi minut saa yhä uudelleen ja uudelleen käymään muun muassa tapasi kirjoittaa tätä! Tekstiäsi on ilo lukea ja on hauskaa hieman elää mukana, kun teet töitäsi. Lisäksi täältä saan aina uutta innostusta ja inspiraatiota omiin neuleisiin!

  Jälleen kerran: kiitos tästä blogista! :)

  ~Riina~

  VastaaPoista
 38. Blogisi on omalla blogilistallani: näen milloin olet päivittänyt sivujasi ja kipin kapin tulen ihailemaan ja ihmettelemään kauniita käsitöitäsi ja nätisti otettuja kuviasi.

  VastaaPoista
 39. Käyn ihailemassa uskomattoman runsasta tuotantoasi ja meillä on saman ikäiset tyttäretkin!

  VastaaPoista
 40. Jäin seuraamaan blogiasi viime kesän KYH -tempauksen aikana. Tuolloin ihastuin ihaniin sukkiin joita teit. Erityisesti käyttämäsi värimaailma viehättää, ja ne raidat :).

  VastaaPoista
 41. Käyn aina päivityksen tultua katsomassa mitä uutta olet tehnyt. Kauniita neuleita ja kuvia, aina saa inspiraatiota itsellekin!

  VastaaPoista
 42. Mielenkiinnolla odotan joka päivä mitä uutta taas kudot.
  Kunhan pääsen Suomessa käymään niin lähtee sieltä mukaan matkalaukullinen lankoja.

  Kesäterveiset Gran Canarialta
  Mirjatuulikki

  VastaaPoista
 43. Onnea hurjasta luvusta ! Minua miellyttää rauhallinen ja sujuva tapasi kirjoittaa sekä kuvat valmistuneista käsitöistä, joita syntyy uskomattoman nopeasti. Arvostan kovasti myös sitä, että teet niin paljon hyväntekeväisyyteen. Päivittäin taidan vierailla täällä, jos vain koneelle pääsen. t. Eija

  VastaaPoista
 44. Mukana arvonnassa. Käyn ihailemassa blogiasi aina päivityksen jälkeen. Tykkään eritysiesti hyvistä kuvista.

  VastaaPoista
 45. Sulla on hyviä kuvia siisteistä neuleista, ja niin usein uutta näytettävää kun tunnut olevan niin ahkera neuloja. Jään lukijaksesi edelleenkin. Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 46. Onnea onnea suuresta suosiosta. Täällä om ihanat kuvat ja jutut, joten olen liittynyt lukijaksi

  VastaaPoista
 47. Onneksi olkoon. Käyn blogissasi ihailemassa töitäsi ja keräämässä inspiraatiota omiini.

  VastaaPoista
 48. Ne kaikki ihanat villasukat ja muut kauniit neulomukset joita puikoiltasi tipahtelee... ja kauniit kuvat muistakin asioistasi... Siinäpäse! Onnittelut ihanasta blogista!!

  VastaaPoista
 49. Onneksi olkoon huikeasta vierailijamäärästä! Itse eksyin ekan kerran blogiisi joskus alkuvuodesta ja minua tänne kutsuu uudelleen kauniit neulomukset joita teet, kuvat ja yleinen fiilis blogissasi on miellyttävä! Onnea vielä ja jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 50. Ihanat kuvat, erittäin siististi tehdyt käsityöt ja suhteellisen nopea blogin päivitystahti tuovat minut yhä uudelleen ja uudelleen blogiisi. Tämä toimii myös inspiraation lähteenä hyvin! Jatka samaan malliin :)
  -Veera

  VastaaPoista
 51. Upeat sukat ja hyvät kuvat.
  -eeva-

  VastaaPoista
 52. Paljon onnea! Kauniit käsityöt saavat minut lukemaan blogiasi.

  Marja-Leena

  VastaaPoista
 53. Upeat käsityöt saavat minut seuraamaan blogiasi. Toinen toistaan ihanampia juttuja, malleja ja vinkkejä. Kiitos!

  VastaaPoista
 54. Onnittelut! Kauniit neuleesi ja tuotteliaisuutesi houkuttelevat kurkkaamaan, mitä olet saanut aikaan

  VastaaPoista
 55. Onnea! Upeat, taidokkaasti tehdyt käsityöt, kauniit kuvat, käytät kauniita värejä käsitöissäsi ja miten paljon ehdit saada aikaiseksi...Mielestäni paras neuleblogi.
  -erja-

  VastaaPoista
 56. Kauniit kuvat tekemistäsi käsitöistä, ihanat väriyhdistelmät ja tiuha päivitys. Mutta se, miksi täällä käyn, on se seikka, et neulot vallan paljon muista kuin novitan langoista. Yritänkin aina tsiikailla oletko maininnut, mistä käyttämiäsi lankoja saa.(en kyl tiedä saako sitä edes mainita näin blogeissa...) Itse en käytä novitalta muuta kuin seiskaveikkaa ja nallea sukkiin. Kaiken muun neulonn muusta kuin novitan langoista. Ja sekin on minusta hyvää että kerrot heti, jos jokin lanka ei olekaan ihan sitä mitä ois kuvitellut, esim. oliko se nyt vilma vai ville?

  VastaaPoista
 57. Käsityöt saa palaamaan blogiin aina uudestaan.Ja kaiken lisäksi, kuvaat ne hyvin :)Lisäksi parit hyvät ohjeet olen löytänyt täältä.

  VastaaPoista
 58. Kauniit työt, tiuhaan postauksia, ihania lankoja! :)
  Ohjeista myös paljon kiitosta!

  VastaaPoista
 59. Onnittelut komeasta lukemasta! Kauniit käsityöt ja ideoiden metsästys omiin töihini saa minut palaamaan kerta toisensa jälkeen.

  VastaaPoista
 60. Onnea ja menestystä edelleenkin blogille ja ennenkaikkea sen tekijälle. Tulen aina kurkkimaan tänne, koska aina on jotain uutta ja mielenkiintoista kuvin ja sanoin. Yleensä tekemistäsi töistä tulee sellainen - juuri-tuollaisen-minäkin-haluaisin fiilis.

  VastaaPoista
 61. Blogisi päivittyy usein - taatusti on aina uutta ihasteltavaa, kuvat ovat laadukkaita ja käsityön jälki kaunista. Ja mikä on kaikkein parasta, annat omista malleistasi ohjeet toistenkin kokeilla. Kaikki käsityöbloggaajat eivät niin suinkaan tee. Joissakin käsityöblogeissa vierailu hiipuu, mutta sinun blogissasi ei. Sinunkohan blogistasi löysin ohjeen siitä, miten kirjoneuleessa kannattaa lankoja juoksuttaa. Niin taisi olla.

  VastaaPoista
 62. Saan inspiraatiota omiin neulotöihin. Etenkin sun kauniita sukkia on ilo katsella.

  VastaaPoista
 63. Täältä haen monesti inspiraatiota uusiin töihin, Yksi parhaista lukemistani blogeista! :)

  VastaaPoista
 64. Käyn usein lukemassa blogiasi, päivityksiä on ihailtavan usein. Käsityösi ovat huolella tehtyjä ja kauniita. Sukkia tykkään katsella, itsekkin neulon eniten sukkia.

  VastaaPoista
 65. Blogisi on ihanan maanläheinen moneen "trendi-blogiin" verrattuna. Keskityt olennaiseen, eli kauniisiin neuleisiin ja niiden kuvamiiseen. Kiitokset blogistasi!
  -Johanna

  VastaaPoista
 66. Blogi päivittyy usein (huomattavasti useammin kuin perinteisesti käsityöblogit, kiitos huiman kutomavauhtisi!) yksinkertaisilla ja kauniilla töillä. Niitä on aina kiva tulla ihastelemaan =)

  VastaaPoista
 67. Kauniit ja taidokkaat työsi saavat aina kurkistamaan blogiisi!

  VastaaPoista
 68. Kyllä se on kauniit kuvat töistäsi, mitkä houkuttavat kurkkaamaan aina uudestaan tänne =D Tällä kertaa se kyllä oli otsikko. Mietin jo hetken oletko lotossa voittanut, kun puoli miljoonaa oli otsikkona ;)

  VastaaPoista
 69. Useita syitä täällä poikkeilla. Tykkään tavastasi kertoa ja kirjoittaa. Ihana on myös nähdä mitä kaikkea uutta olet kutonut ;-)
  Laskurissa tällä hetkellä 501 749. Sekin kertoo jotakin.

  VastaaPoista
 70. Onnittelut!
  Inspiraatiota - innostusta hakemassa,
  käyn sivuillasi kurkkaamassa.

  Leena

  VastaaPoista
 71. Joka päivä kurkkaan, mitä tänään on valmistunut.

  VastaaPoista
 72. Onnittelut. Hienot kuvat, käsityöt ja selkeät ohjeet,
  ne saavat minut täällä poikkeamaan päivittäin.

  Kesäisin terv. Marjaana

  VastaaPoista
 73. Villasukkia käyn ihastelemassa lähes päivittäin. Blogisi auttoi selättämään lähes puolen vuoden neulejumin. :)

  VastaaPoista
 74. Kaksi ja puoli vuotta sitten avasin eka kerran blogisi oven. Leulot niin kauniita käsitöitä ja siksi blogistasi on tullut yksi suosikeistani. Kävijämää on huikea. Onnitteluni siitä sinulle.
  Löydän usein omiini töihin täältä vinkkejä ja ideoita. Kuvat ovat tosi hyviä ja kirjoitat elämänmyönteistä tekstiä.
  Hyvää jatkoa ja mukavia hetkiä sinulle käsitöittesi parissa. Ihanaa kesää, toivottelee
  -Ritva Kuopiosta-

  VastaaPoista
 75. Sinulla on upeita neuleita. Löysin tänne kyllä vasta, mutta blogi muutenkin vaikuttaa mielenkiintoiselta. Sellaiselta, jota voisi välillä seuratakin. :)

  VastaaPoista
 76. Blogiisi palaan aina uudelleen ja uudelleen ihan koko paketin takia: kuvat ovat hyviä, teksti hauskaa ja vinkit, ohjeet ja inspiraation lähteet kullan arvoisia. Lankavarastoistasi paljastuu kerta toisensa jälkeen sellaisia herkkukeriä että kateeksi käy. Kuten esimerkiksi nyt arpomasi kerät! (Jos onni ei potkaise, satutko tietämään, saako tuota väriä vielä jostakin? Ideoita raksuttaisi nimittäin heti useampiakin..) Pidän myös suuressa arvossa sitä, että jaksat päivittää blogiasi usein. Täällä riittää ajankohtaisia laatupostauksia! Toivottavasti jatkat samaan malliin, sillä Kardemumman talo on ehdottomasti lempineuleblogini :)

  VastaaPoista
 77. Löysin blogiisi joskus etsiessäni neuleohjetta. Pidän valtavasti selkeästä tavastasi kirjoittaa blogia, kuvat ovat hyviä ja erityisesti pidän siitä kuinka aina kerrot mitä lankaa ja ohjetta olet käyttänyt. Kiitos :)

  VastaaPoista
 78. Minusta on ihana katsella tekemiäsi käsitöitä. Olen ihan peukalo keskellä kämmentä, mitä tulee kirjoneuleisiin, mutta lepuutan mielelläni silmiäni töissäsi.

  VastaaPoista
 79. Pistäydyn blogissasi ihastelemassa upeita kuvia kauniista sukista (ja muustakin), joita tuntuu valmistuvan ihailtavaa tahtia.

  VastaaPoista
 80. Kauniit työt, ei siinä sen enempää. Blogi on lukulistalla, ja sen vuoksi palaan aina uudestaan:)

  VastaaPoista
 81. Kiva käydä katsomassa kuvia käsitöistäsi ja kommentteja mm. langoista.

  VastaaPoista
 82. Käyn miltei päivittäin katsomassa mitä ihanaa olet taas tehnyt! Onnea! T. OutiK

  VastaaPoista
 83. Kyllä minä ihan noiden ihanien käsitöidesi takia täällä käyn. (Tunnustan että olen niin koukuttunut tuonne FB:n käsityöosioihin että jää moni blogi lukematta. Kaikkea ei millään ehdi kun pitäisi vielä käsitöitäkin jossain välissä tehdä.)

  VastaaPoista
 84. Eksyin blogiisi ensimmäisen kerran etsiessäni tyttärelle huivimallia. Hiirenvirna on tosin vieläkin kesken, syy ei ole ohjeessa vaan valitsemassani langassa, joka on epämiellyttävä neuloa, vaikkakin nätti huivi siitä on tulossa.
  Käyn täällä lähinnä vakoilemassa sukkajuttuja, mutta muutkin käsityöt kiinnostaa. Minusta on kiva että käytät rohkeasti myös riemunkirjavia lankoja sukissa, näen niistä kuinka ne valmiina raidottuvat;)
  Kiitos kivasta blogista!

  t. Ira

  VastaaPoista
 85. Käyn lukemassa heti,kun päivität. Ihania , huolellisesti tehtyjä ja upeita töitä runsaasti ja hienoja valokuvia. Itsekin sukkia neulovana sukat aina kiinnostavat! Siinä syyt jatkuviin vierailuihuni.
  Onnittelut todella mahtavasta luvusta!

  VastaaPoista
 86. Pidän todella paljon blogisi konstailemattomasta ja selkeästä tyylistä :)Mukava saada vinkkejä langoista ja ohjeista. Olet todella taitava käsityöihminen!
  MaritaK, vakkarilukija

  VastaaPoista
 87. Onnittelut hurjasta kävijämäärästä! Se, mikä tänne saa yhä uudelleen palaamaan ovat tietysti toinen toistaan upeammat käsityöt, jotka tuntuvat valmistuvan hurjaa vauhtia :) Hyviä ovat myös vinkit ja käyttökokemukset langoista. Kiitos ihanasta, inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
 88. Onneksi olkoon! Blogissasi on todella hyvät kuvat, sen arvostan suuresti ja hyvin kirjoitettu teksti. Luen kaikki kirjoitukset ja palaan niihin usein, kun esimerkiksi mietin, että miten monta silmukkaa tarvii johon tiettyyn sukkaan, täältä löytyy aina vastaus.Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 89. Onnea! Blogissasi on upeita töitä, kauniisti esillä ja työt taustoitettu hyvin eli loistava paketti, joika antaa joka kertaa paljon.

  VastaaPoista
 90. Hienoa! Ja onnea! ÖKäyn katselemassa, mitä ihanaa olet tehnyt (kateellisena).

  VastaaPoista
 91. Käsityösi ehdottomasti ovat tämän blogin kantava voima. Ihanaa että jaksat päivitellä kovin useasti (monta kertaa viikossa), plus jaksat myös osallistua yhteisiin neuleprojekteihin. Paljon onnea blogin menestyksen johdosta :D

  VastaaPoista
 92. Olen saanut idean sukkiin, kun löysin blogisi. Kudon työkavereilleni sukat, kun he täyttävät pyöreitä tai pääsevät eläkkeelle. Pitsimallinen kuvio sukan varteen valmistui lomani aikana. Se on koukuttava. T. Irma

  VastaaPoista
 93. Hei! Viehätyn selkeästä tyylistä, hienoista kuvista ja mahtavista sukkaideoista!
  Hyvää jatkoa ja postauksia odotellen...

  VastaaPoista
 94. Blogissasi viehättää mutkattomuus postauksissa, ne ovat sopivan pituisia, ja melkein joka päivä on jotain uutta luettavaa ja katsottavaa!

  VastaaPoista
 95. Hienot käsityöt, mukavasti kirjoitettu blogi ja lisäplussana se, että ollaan suunnilleen samalta suunnalta Suomea :)

  VastaaPoista
 96. Onnittelut.Myös itse käsitöitä tekevänä käyn täällä aina katsomassa kauniita käsitöitäsi.Myös antamasi vinkit ja kokemukset langoista ovat hyviä.Eija

  VastaaPoista
 97. Olen seurannut blogiasi pitkään blogilistan kautta. Sitä mikä alunperin sai lisäämään blogisi seuraamieni blogien joukkoon en pysty muistamaan. Yksi syy miksi kuitenkin edelleen seuraan kirjoituksiasi on se että täällä näen ihan perus käsitöitä niitä joita itsekin saisin aikaiseksi. Ei hengästyttävän upeita luomuksia joita en itse koskaan voisi kuvitella pystyväni tekemään. Saan blogistasi paljon inspiraatioita ja vinkkejä mahdollisista projekteista. Ohjeistasi olen tehnyt Pauliina pipoja sytomyssyksi ja haaveilen ruususukkien neulomisesta, mutta kirjoneule on minulle vielä vieraampi maailma joten vielä en ole rohjennut aloittaa.
  Onnittelut huikean kävijälukeman saavuttamisesta.

  VastaaPoista
 98. Olet julkaissut ihania ohjeita. Kuvasi ovat kauniita ja tekstisi selkeitä. Mukavaa kesää :)! -Nemmuli

  VastaaPoista
 99. Onnittelut kävijämäärästä!
  Ilo lukea blogiasi, upeita käsitöitä ja ihania valokuvia :)

  Terv. Tarja

  VastaaPoista
 100. Täällä on niin taidokkaita käsitöitä, että niitä voi vain ihailla, vaikkei itsellä olisi aikomustakaan tarttua puikkoihin. Lisäksi töiden valmistumistahti on kadehdittavan nopea.

  VastaaPoista
 101. Täältä saa inspiraatiota omiin käsitöihin jotka usein makaavat unohdettuina kopan pohjalla kaikkien kiireiden keskellä. Olet myös todella taitava ja monipuolinen "käsityöläinen", voin vain unelmoida, että joskus olisin yhtä hyvä käsitöissä :)

  -Maiju-

  VastaaPoista
 102. Onnea mahtavasta kävijämäärästä. Sattumalta jonkun toisen sivun kautta eksyin varmaankin vuosi sitten tänne sivullesi enkä olen sen jälkeen voinut olla käymättä katsastamassa tekeleitäsi. Kaikki tekemäsi työt ovat niin ihania ja niitä tuntuu tulevan kuin liukuhihnalta. Paljon olen töitäsi katsellut sillä silmällä, että itsekin niitä jossain vaiheessa teen. Kuvat ovat tosi hyvin onnistuneita.

  VastaaPoista
 103. Hei!
  Villasukkafanina jaksan aina ihastella ja ihmetellä sinun upeita sukkiasi!
  Tänne on aina kiva palata!
  Mukavaa kesää sinne Kardemumman taloon!

  VastaaPoista
 104. Onnea huiman kävijämäärän johdosta!
  Olen seurannut blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti jo muutaman vuoden ajan - en kuitenkaan ihan alusta asti.
  Hauskasti ja innostavasti kirjoitettu, inspiroivia kuvia, tietoa langoista yms sekä tietysti ne ihanat ohjeet, joita olen täältä löytänyt saavat tänne tulemaan aina vaan uudelleen.
  -anki

  VastaaPoista
 105. Yhteinen rakkaus sukkien kutomiseen. Se on se mikä saa mut palaamaan!

  VastaaPoista
 106. Onnea! Seuraan blogiasi ihanien käsitöidesi vuoksi. Kirjoitat mukavasti ja saan itsekin innostusta käsitöihin. Kuvat kruunaavat kokonaisuuden. Mukavaa kesää!
  Terveisin Jaana

  VastaaPoista
 107. Onnea mahtavista kävijämääräluvuista.
  Käyn aina ihastelemassa kauniita neuleitasi.

  VastaaPoista
 108. Sukkasi ovat aivan ihania ja niiden väriyhdistelmät inspiroivia. Käyn täältä hakemassa ajatuksia omia sukkia ja erityisesti langanloppujen käyttöä varten. Viimeaikoina olen seurannus myös päivityksiä puutarhasta.

  VastaaPoista
 109. Tulen lukemaan juttuja, katselemaan kauniita kuvia ja ihmettelemään hengästyttävää neulomistahtiasi. Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 110. Luen kateellisena blogiasi,olen pitänyt itseäni ahkerana käsityö immeisenä mutta kyllä sinä lyöt minut 6-0. Jatkan innokasta lukemista ja odotan aina innokkaana mitä ihania juttuja olet tehnyt. Hyvää kesää ja hullutuksia. Terveisin Päivi

  VastaaPoista
 111. Onnittelut huikeasta kävijämäärästä! Blogiasi on ilo seurata. Kirjoitat kivasti ja sopivan mittaisia juttuja, kuvat ovat nättejä ja teet kauniita käsitöitä. Siinäpä monta hyvää syytä seurata blogiasi. Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 112. Ihmettelen miten kerkiät.
  Jos onni on kohdallaan, tilaan jotain mukavaa noista langoista. ;)

  T. VeeHoo

  VastaaPoista
 113. Täällä on kiva käydä katselemassa upeita sukkia. Jopa perussukat saat näyttämään hienoilta erilaisilla lankavalinnoilla. Se antaa inspiraatiota kun itsekin sukkia tykkään neuloa.

  Heidi

  VastaaPoista
 114. Eka kertaa tulin kattomaan pitsituubin ohjetta, ko jollain toisella sivustolla siihen törmäsin. Samalla reissulla yhä, eli blogisi on seurannassa säännöllisen epäsäännöllisesti :D Siulla on mukava tapa kirjottaa ja kuvat myös on kauniita. Et epäröi sanoa, jos joku lanka ei miellytä ja kehut kehuja ansaitsevaa. Tämä vaan on niin KIVA :)

  VastaaPoista
 115. Onnea kävijämäärästä! Löysin tänne Villaa Sukissa blogin kautta ja olen aivan ihmeissäni tuotteliaisuudestasi ja taidoistasi! :) Huippuja töitä kivasti kuvattuna. Kiitos myös kovasti ohjeistasi. Olen etsiskellyt syksyksi tuubihuivin ohjetta ja täältä löysin monta kivaa mallia! Oikein hauskaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 116. Onnea huikeasta kävijämäärästä!
  Käyn täällä ihastelemassa upeita neuleitasi, ja hämmästelen kuinka kerkeät neuloa noin paljon. Olen napannut mukaani kirjoittamasi ohjeet rullatuubille, tuubihuiville ja pallaslapasille, vielä saamatta mitään niistä aikaan, mutta joskus pääsevät puikoille.. sitten kun on aikaa ja sopivat langat löytyisi.

  VastaaPoista
 117. Käsityöt tuovat tänne ja leppoisa ja kodikas tunnelma. Olet taitava tekijä ja täällä saa inspiraatiota langoista ja väreistä. Oikea hyväntuulen blogi, jatka vain samalla tyylillä!
  -Sirpa-

  P.S. Filigraanihuivi on ihana ja tyylikäs, tykkään siitä kovasti!

  VastaaPoista
 118. Sulla on kauniita kuvia. Käsityösi ovat taidokkaita. Päivität aika usein. Siinäpä kolme syytä, jotka ensimmäisenä tulevat mieleeni. Listaa voisi tosin jatkaa! Puoli miljoonaa kävijää on hurja luku. Onneksi olkoon siitä!

  VastaaPoista
 119. Sinun neulomat ihanat sukat ja lapaset vetävät minut aina uudelleen ja uudelleen tänne blogiin niitä ihastelemaan! Värit ja pintaneuleet, jotka tuovat mukavasti piristystä perussukkien ja lapasten joukkoon! Monia inspiraation lähteitä olen täältä löytänyt!
  -Kati

  VastaaPoista
 120. Ihania käsitöitä, uskomatonta miten paljon saat aikaan :)
  -tare-

  VastaaPoista
 121. Ulkoasu on raikas, tekstit sopivan mittaisia ja jouhevia ja neuleet ihanaisia! Siksi viihdyn blogissasi ja aion tulla yhä uudelleen.

  VastaaPoista
 122. Valtaisat onnittelut huimasta kävijämäärästä, puoli miljoonaa on melkoinen määrä väkeä. Minä tykkään tavastasi kirjoittaa ja tietenkin kauniista käsitöistäsi!

  VastaaPoista
 123. Luin ensimmäisen kerran blogistasi Ilkka-lehdestä ja yllätyin noista kauniista malleista ja väreistä, mitä olit saanut aikaiseksi. Ja tuo nopeus, ei meikäläinen ehtisi saada kuin muutaman kerroksen, kun sinulla on jo valmista. Itse otan inspiraatiota noista ja toivon saavani itsekin jotain yhtä kaunista valmiiksi.Jatka samalla tyylillä, ihanaa seurata.Onneksi olet joitakin ohjeita antanut meidänkin iloksi.
  -Ninnu-

  VastaaPoista
 124. Onnea ihanalle blogille! Vasta keväällä löydetty.

  VastaaPoista
 125. Käsityösi ovat kauniita, taitavasti tehtyjä ja myös kivasti kuvattuja. Kirjoitat mukavalla tavalla.
  T:annaliisa

  VastaaPoista
 126. Vasta äsken löydetty. Mukavat sivut, siirryn vakseuraajaksi!

  VastaaPoista
 127. Löysin sivut juuri.Aioin selatanläpi aiemmat postitukset ja jatkossa seuraan varmasti. Paljon kiinnostavia malleja jo nyt bongattu.

  VastaaPoista
 128. Ensi kertaa blogissasi - sait uuden seuraajan :D Googlasin virkattuja liinoja, ja mm. tänne päädyin - liinoja täällä ei näytä paljon olevan, mutta sukat ja huivit kiinnostaa ainakin. Ja täällä ollaan ihan äimän käkenä ilmeisen hurjasta vauhdistasi ;)

  Onnittelut puolen miljoonan ylityksestä, se on paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt paljonkin liinoja, vaan jo ennen kuin rupesin pitämään blogia. Varastoni ovat aika täynnä niitä. Mutta saattaa niitäkin aina putkahdella tänne odottamatta.

   Poista
 129. Kauniit kuvat neuleistasi sekä niissä käyttämäsi langat, saavat minut palaamaan aina uudelleen ja uudelleen blogiasi lukemaan ja tutkailemaan. On kiva katsella hienoja kuvia kun kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja käytämistäsi langoista olen saanut monen moista inspiraatiota! :)

  VastaaPoista
 130. Kivoja ideoita on mukava käydä katsomassa. Ihmettelen vaan miten kaiken ehdit ja viitsit tehdä :) Arvonnassa mukana.
  harmaakissa(at)luukku.com

  VastaaPoista
 131. Onnea ja menestystä jatkossakin blogillesi!

  Täällä käyn tietysti katsomassa mitä kaunista oletkaan taas tehnyt.
  Lisäksi pidän selkeästä sekä auttavasta tyylistäsi kertoa lankalaaduista, kulutuksista yms sekä kivoista kirjoittamistasi ohjeista.


  VastaaPoista
 132. Sinulla tosi kivat sivut!!Aina kivoja malleja joita voi itsekin tehdä...Toivottavasti jatkat tästäkin eteenpäin!! Seija Kaarinasta

  VastaaPoista
 133. juuri löysin tämän ihanan blogisi. värikkäät kuvat ja mielenkiintoiset mallit saavat sormet syyhyämään taas puikkojen kimppuun. jatkan varmasti tämän inspiroivan blogin seuraamista.

  VastaaPoista
 134. Viismummoista onnittelee suuresta lukijajoukosta. Itse ainakin käyn sivuillasi neulomusten, kukkien ja mukavien jutustelujesi vuoksi.

  VastaaPoista