perjantai 28. kesäkuuta 2013

Neulekirjaston täydennystä kesäretkellä

Teimme retken ystävien kanssa eteläiseen naapuriin viikon kuumpimpina päivinä. Kävely kaupungilla liki 30 asteen helteessä oli äkkiseltään melkoinen urakka. Illalla vilpoinen tuuli satamassa ja auringonlaskun katselu olivat virkistäviä. Kantamuksiakin kertyi jonkin verran. Yksi mieluinen tuliainen itselleni oli tämä kirjapari. Kirjatud kudumid sisältään aivan ihania kirjoneulelapasia ja -sormikkaita. Piristäviä ideoita tuleviin kirjoneuleisiin.
Toinen ostamani kirja oli Haapsalu sall, joka on täynnä ihanaakin ihanampia pitsineulemalleja huiveihin. Jo kirjan selaaminen tuntuu ylelliseltä saati, että pääsisin kokeilemaan neuleita. Mitenkähän tässä vielä hullutustöiden käykään, kun nämä kirjat minulle kuiskuttelevat?

Hankin itselleni myös paljon käsityövälineitä, en niinkään lankaa. Kävelyreitti satamasta Karnaluksiin kestää sen puoli tuntia ja löydimme mukavan reitinkin pitkin hiljaisempia katuja. Oli helppo ja huomattavasti hiljaisempi reitti kuin isojen katujen vierustoja pitkin. Hinnat kuitenkin Karnaluksissakin ovat euron myötä kovasti nousseet eikä se välttämättä ole enää niin edullinen paikka hankinnoille. Paljolti riippuu siitä, mitä sieltä hakee. Hyvin hintatietoinen siellä pitää olla.

2 kommenttia:

  1. Ihanan oloinen tuo kirjoneulekirja. Haapsalu sall minulta löytyykin ja se kyllä koukuttaa.

    VastaaPoista
  2. Upita kirjoja. Ihanaa viikonloppua Sinulle

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.