lauantai 22. kesäkuuta 2013

Jäätelökesä, kaapelikierre ja leppäkerttu

Ennen ei ole ollut niin vaikea valita viimeisiä hullutustöitä kuin tällä kertaa. 20. työ pääsi eilen puikoille ja keräksi valikoitui lopulta Novitan Raita, joka muistuttaa ihan selvästi kesäistä jäätelöä, mansikkaa, suklaata, vaniljaa ja ovat ehkä jossain hieman sekoittuneet keskenään.
Minulla on kaapissani pyörinyt kolme Novitan Isoveli -kerää, kaikki samaa värjäyserää. Olen miettinyt, mitä niille, yrittänyt jopa myydäkkin. Sitten törmäsin näihin kivoihin, mataliin sukkiin ja asia oli selvä. Sinisistä keristä tulee tuollaiset. Palmikkoa on mukava tehdä. Dropsin malleissa on vain joskus hieman oudosti selitetty ihan simppelin asiat ja näitäkin piti hetken lukea ja selailla Ravelryssa valmiiksi tehtyjä, kunnes ajatus selkeytyi.
Viimeisen parin kohdalla olen tehnyt ainakin kolme eri aloitusta, jotka ovat päätyneet purkuun mikä mistäkin syystä. Ei ole kelvannut minulle. Lopulta nappasin varastoistani Opalin Sademetsä -sarjan kerän ja siitä lähti muotoutumaan nämä leppäkertut. Hullutukset on nyt aloitettu ja näitä ruvetaan kutomaan valmiiksi.

23 vuotta sitten lupasin tahtoa elää yhdessä mieheni kanssa ja niin se aika on vain mennä hujahtanut. Kahvittelulistalla on myös nimipäiväni, joten ehkä paremmat tarjoilut ovat luvassa ja sitten juhannusajelulle. Ulkona onkin hieno ilma siihen.

4 kommenttia:

 1. hienot aloitukset!!

  jep, olet oikeassa, Dropsin ohjeet ovat joskus vähän outoa, luen niitä aina saksaksi ja suomeksi ja paremmin menee perille.... ainakin joskus

  olen tehnyt samanlaiset, petroolinväriset, jos haluat katsoa: http://pullaposkenmaailma.blogspot.fi/2013/01/koti-tossuja-was-warmes-fur-die-fue.html

  käyttössä ovat/ollut ja tosi hyvä :-))

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hääpäivänä ja monta monta vuotta lisää!

  Kauniita sukkia tulossa, ihanan väristä tuo Opalin lanka, kiva nähdä työ valmiina :)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää hääpäivää! hienoja sukkia tulossa :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia! Mulla on nyt iskenyt joku virkkausinto...jos sit syksymmällä taas puikot kilisis

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.