torstai 6. kesäkuuta 2013

Fabelin värikartta

Tämän päivän aloitus ja jälleen Dropsin Fabel. Ei minulla kuitenkaan taida olla koko Fabelin värikartan mukaista valikoimaa näitä lankoja varastoissani vaikka rupeaa jo itseäkin naurattamaan. Ilmeisesti seuraaviin sukkiin valikoin kuitenkin jonkun muun langan, vaikka Fabel keriä pyöriikin lankalaatikossani vielä jokunen uutta väriä oleva. Lanka on todella mukavaa kudottavaa ja olihan sitä juuri tarjouksessakin. Omani ovat kuitenkin vanhempaa varastoa jo, mutta edelleen samat värit ovat myynnissä. Yllättynyt olen, kuinka hyvin olen pysynyt aloitusten kanssa aikataulussa. Ja jopa saanut hieman varttakin näihin, ettei ole muutaman sentin mittaiset alut vain. Iltapäivien sadekuurot ovat olleet suosiollisia tälle harrastukselle. Pelkäänpä vain, että kun pääsen jälleen puutarhaan, on kosteus saanut rikkakasvitkin yltäkylläiseen kasvuun ja töitä piisaa.

9 kommenttia:

 1. kyllä tuo sävy in tosi herkullien näköinen!! missä tarjouksessa? t. lankahamsteri

  VastaaPoista
 2. Dropsin lankoja myytin alennuksella koko Toukokuu. Kävin itse Tapion kaupassa, mutta näitä oli joka puolella Suomea edullisesti. Täydensin vähän varastojani;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis sukanalku tai pari. Minäkin täydensin hieman jo ennestään aika täyttä varastoa - jottei vaan pääse loppumaan :)

  VastaaPoista
 4. Hei mitä muuten tykkäät Fabelin kestävyydestä sukkalankana? Mulla tuli omiini ehkä vähän liian nopeasti reikä jalkapohjaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole moittinut. Useammat sukat olen tehnyt, ja ihan mukavasti ovat kestäneet.

   Poista
 5. Jännä väri tuossa. Minäkin tykkään neuloa Fabelia. Minä yritin tilata Tapion kaupasta lisää lankaa, tuli kyllä postia rekisteröinnistä ja kaupan sivuilla näkyi tilaus, mutta ikinä ei tullut sähköpostiin laskua ennakkomaksua varten..pettynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin kesti kerran kauan, heillä oli ruuhkaa, mutta sitten posti tuli. Oletko tiedustellut esim. sähköpostilla tilaustasi?

   Poista
 6. Fabel on kyllä mukavaa lankaa! Minullakin on parhaillaan Fabel-sukat puikoilla.

  VastaaPoista
 7. Upeita värejä. Ihanaa viikonloppua Sinulle

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.