lauantai 15. kesäkuuta 2013

Menipä punaiseksi

Eilen vietimme iltaa tuttujen kanssa, joten sukka-aloitus jäi alkamatta. Mutta tänään asia on korjattu kotitöiden lomassa. Hullutustyö numero 14, punapohjaista raitaa Woll Buttin sukkalangasta.
Seuraava hullutustyö, eli Novitan Nalle Luontopolku, Joulupuu. Nyt jouduin hieman siirtelemään puikkoja, että sain oikeat puikot. Minulla on kahdet cubic-puikkosarjat ja niistä riitti kahteen eri aloitukseen puikot pienellä siirtelyllä eli yhteensä on siis neljä sukkaa puikoilla. Itse asiassa, nämä neliöpuikot eivät ole minun käsiäni varten. Kädet kipeytyvät näillä kutoessa. Mutta enää ei ollut 2,75 numeron puikkoja vapaana ja näillä saan vähän löysempää käsialaa kuin normaalisti 2,5 numeron puikoilla. Tämä lanka on ilmeisimmin jäänyt varastoihini, koska sävynä on vihreää. Viime talvena pidin erityisen paljon villasukkia, jotka oli kudottu Nallen eri raitavaihtoehdoista. Joten teen vähän lisää itselleni näitä sukkia.

Aloituksissa ollaan jälleen ajantasalla. Enää ei kauaan näitä aloituksia tehdäkkään, vaan edessä olisi sitten aloitusten kutominen valmiiksi sukiksi.

4 kommenttia:

 1. Voi että on taas upeita aloituksia ja ihania lankoja. Ihanaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Onpa jouluisia aloituksia - joko aloitit lahjasukkien teon ;) t. Eija

  VastaaPoista
 3. Kauniita nuo langat, ihanan värisiä. Puikkoja pitää olla usea nippu, jos välillä vaihtaa toiseen väriseen lankaan. Mä ainakin innostun usein niin tekemään. Voipi olla kolmet sukat puolivalmiina.
  Nyt tosin en ole innokkaasti kutonut mitään :( !

  VastaaPoista
 4. Upea lanka tuo Woll Butt väreiltään ja hienosti värit vielä raidoittuvat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.