torstai 13. kesäkuuta 2013

Lankaa ja minttusuklaata

Postipoika oli tunkenut laatikkoomme maksikuoren, joka sisälti nämä kolme Handu-lankaa. Meillä on lukollinen postilaatikko ja sinne kuuluisi jättää ilmoitus isokokoisesta kirjeestä. Näin ei kuitenkaan tapahdu. Monta pakettia on aivan repaleisena, kun ne tungetaan väkisin laatikkoon. Onneksi tässä sisältö ei ollut kärsinyt, vain silkkipaperi, johon nämä oli kauniisti kääritty. Tilasin yllätyssukkapussukan ja melkeinpä arvasin tilatessa, että värit ovat nämä. Vaikka eivät ihan meidän perheen väreihin kuulu, ovat värit silti kauniit. Pääsenpä kokeilemaan tätäkin lankaa kesäyön hullutuksen myötä.
Eilinen sukka-aloitus ei paljon ehtinyt kasvaa matonpesun lomassa. Ilta oli kaunis, mutta työt vastustivat. Ensin letku oli rikki, sitten painepesuri ei tehnyt painetta tarpeeksi. Onneksi mieheni tuli työmatkalta ja sain korjaajan paikalle. Ehkäpä tänä iltana saadaan paremmin hommat luonnistumaan ja matonpesu käyntiin. Olkoon näiden sukkien nimi sitten vaikka mattosukat, sillä hyvin raitaiselta näyttää.
Tässä eilinen saippuakokeilu otettuna pois muotistaan. Suklaaminttua. Saippuassa on tummaa kaakaojauhoa, jolla väri ja aavistus suklaan tuoksua. Kahteen palaan onnistuin saamaan tuon kauniin ympyräkuvion, muualla väri oli sekoittunut tasaisemmin. Mukana on myös minttua ja aavistus sen tuoksusta tuntuu. Vielä ylimpänä on kuitenkin saippuamassan haju, joka häviää saippuan kypsyessä. Siirretäänpä tämäkin saippuakokeilu kypsymään pimeään.

6 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä nuo Handu-langat. Ja suloista saippuaa :)

  VastaaPoista
 2. Upeita lankoja! Melkein kuola valuu katsellessa. Ja saippuastakin voisi haukata palasen... :D

  VastaaPoista
 3. Onpa herkullisen näköisiä lankoja!

  VastaaPoista
 4. Ihania Handuja :)
  Hih mulla on ihan sama lanka huomisessa aloituksessa :D

  VastaaPoista
 5. Ihania saippuoita ja aloituksia sekä lankoja :)

  VastaaPoista
 6. Upeita nuo Handun langat. Minulla on tuollainen keltainen vyyhti myöskin. Upeaa myös tuo Regian lanka, ihailen suuresti näitä nykyajan värejä ja pätkävärjättyjä ihanuuksia. Ihanaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.