sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

KYH2013 Nro 2, Vedensiniset

Toisena hullutustyönä nämä sukat, jotka pääsivät jo varsien verran eteenpäin. Sinikirjavaa Fabelia, joka tuo mieleeni kirkkaat välimeren siniset, hieman vihreään vivahtavat vedet. Vielä ainakin ollaan aikataulussa aloitusten suhteen.

On tänään muutakin ehditty tehdä kuin vain kutoa sukkia. Puutarhassa leikattiin nurmikko ja kitkettyjä rikkaruohoja kannettiin neljä sangollista kompostointialueelle. Ja silti se kitkeminen ei tunnut missään. Uusia taimiakin tuli hankittua muutamia kappaleita, kun ajeltiin kaupunkiin ja käytiin retkellä mm. Keskisellä puutarhapuolella hakemassa tarvikkeita. Lämpötila on ollut päivällä huimat 28 astetta, joka hieman jäähtyi, kun saimme pikkuropauksen vettä. Huomenna olisikin sitten vaihteeksi työaamu meillä kaikilla.

8 kommenttia:

 1. Ahkerana oletkin ollut, noin pitkällä jo toisetkin varret.

  VastaaPoista
 2. Hullutus on lähtenyt hyvin käyntiin, kaunis alku näissäkin. Raidatkin on taas kohdallaan - niinkuin aina - mutta tulipa mieleen, että olisipa "hullutusten hullutus", jos tekisit yhdet eripariraidoitetut ;) t. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen ei minun luonne pysty. Joutuisin tekemään kummallekkin oman parin. En voisi pitää niitä sukkia ja taas sellaista käsityötä en voi tehdä, jolla ei ole käyttöä.

   Poista
 3. Melkoinen hullutus tosiaan! Kuulostaa melko haastavalta, mutta kiehtovalta myös! Tätä vartenhan täytyy olla todella monet puikot, vielä kun sinäkin kudot molempia sukkia samaan aikaan? Tähän tyssäsi minun aikomukseni liittyä moiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikkoja vapautuu aina muista töistä niiden valmistuttua. Lisäksi voi siirtää silmukat esim. pyöröpuikolle sillä välin kun tekee muita niillä puikoilla, joten ei niitä puikkoja loppujen lopuksi niin paljon tarvita.

   Poista
 4. No johan on toinenkin aloitus edennyt jo pitkälle. Kerkesitkö siinä ajomatkalla tikutella noin reippaasti :)
  Kivat on näistäkin tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun aikaisin nousee, niin ehtii tehdä vaikka mitä;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.