keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Eksoottinen neulontapaikka

Eilinen kesäyön hullutusaloitus oli jo muutaman sentin pituinen, kun lähdimme käymään lähikaupungissa ruokakaupassa. Samalla haimme pojan linja-autolta, joka tuli vähän myöhemmin. Se oli se perimmäinen lähtösysäys. Mieheni yhdisti reissuun vielä hieman autohommia. Minä otin matkaneuleeksi eilisen aloituksen ja löydin itseni neulomasta autokorjaamolta, sieltä korjaamopuolelta. Enkä miltään henkilöautokorjaamolta, vaan ihan rekkojen seasta. En ole ennen tätäkään kokeillut, mutta ihan kivasti se sujui. Mies teki hommiaan ja minä neuloin ja odotin linja-auton tuloaikaa, että pääsemme poikaa hakemaan juhannuslomalle. Onneksi sattui mukaan tämmöinen vähän tummempi lanka. Muistin, että mustiakin sukkia tarvitaan ja ne pitää kutoa kesällä, kun on valoisaa.
Kesäyön hullutus aloitus nro 18, Nokipoika, venähti melko pitkälle illan mittaan. Kyllä tämän kanssa jo pärjää heinäkuulla. Enää ei ole montaa aloitusta jäljellä.

4 kommenttia:

 1. Eihän se paikkaa katso, kun tummia nokipoikia tehdään =D

  VastaaPoista
 2. Todellakin erikoinen "kutomispaikka"(paikka neuloa). Tuliko kommentteja muilta vai olitteko ihan kahdestaan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein kaksin. Pari mieheni työkaveria kävi, mutta ovat kait jo tottuneet minuun ja kutimeeni.

   Poista
 3. Upeat sukat saitkin aikaan. Minulla on neule mukana kaikkialla, missä joudun odottamaan, silloin odottajan aika ei ole pitkä. Ihanaa Juhannuksen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.