tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kellokuusama ja Varjot

Ihana lämmin kesä on saanut pienen kellokuusamani kukkimaan todella kauniisti. On vähän arka kasvi meille, mutta on kuitenkin pysynyt hengissä ja vihdoin on todella kauniisti kukassa. Pensaassa on paljon ihania, vaaleanpunaisia kukkia. Paikka tälle on kyllä valikoitunut pihamme suojaisimmasta ja melkein aurinkoisimmasta paikasta. Pientä varjoa kuitenkin iltapäivällä, ettei pensas aivan nuukahda.
Tämä sukka-aloitus löysi värejä tästä kuusamasta ja nimesin sen sitten kellokuusamaksi. Nuppujen tummaa viininpunaa, avoimen kukan vaaleaa hempeyttä ja löytyy tuo pinkkikin kuusaman kukista.
Lankana on Steinbach Wolle Aktiv Pronto. Tästä on ainakin mukava kutoa sukkia, kulutuksesta ei ole vielä havaintoa. 16. hullutustyö on siis aloitettu.
17. hullutustyö on Opalin Shadows eli tuttavallisemmin Varjot. Mukavalle mallille ehti tämäkin sukka-aloitus eilen. Kesäyön hullutusaloitukset rupeavat olemaankin kohta loppusuoralla ja juhannus tuota pikaa. Kaksi työpäivää ja sitten alkaa loma. Jo sitä odottaakin, mutta odotus on sujunut sukkelaan aloitellessa sukkia.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.