keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

KYH 7/25 Minttusuklaahippu

On muuten todentuntuinen hullutus, kun liki 30 asteen helteessä kutoo villasukkaa. Jos ei ennen niin nyt viimeistään tämä on oikea kesäyön hullutus. Onneksi on ilmalämpöpumppu, joten sisällä on edes siedettävä olo sen tehdessä viileää ilmaa. Mistä ihmeestä tämä helleaalto nyt keksi tullakkaan tänne sekoittamaan. Hissukseen rupeaa lempituolini vierellä oleva pieni pöytä täyttymään sukanvarsista. Missä muuten säilytätte näitä keskeneräisiä hullutustöitänne niin, että ne pysyy järjestyksessä. Minulla ei varmaan koskaan aikaisemmin ole ollut näin montaa työtä kesken yhtäaikaa ja uutta vain pukkaa. Mielenkiintoinen kokemus tämäkin ja ei yhtään hassumpi.

Nämä uusimmat sukanalut on Saksasta tulleesta Opalin kartiolangasta aloitetut sukat. Lanka, joista minulla tulee mieleen jäätelö. Minttusuklaajäätelö. Miksikähän jäätelö tällä helteellä? Villasukista?

Hullutustyöt 2011:
1/25 Vauvan sukat, aloitettu ja valmistuneet 1.6. Lanka Lanet. 17 g.
2/25 Kerttu sukat, aloitettu ja valmistuneet 2.6. Lanka 7 -veljestä, 103 g.
3/25 Haaleat sateenkaaret, aloitettu 3.6,
kesken. Lanka Schanzer Sockenwolle.
4/25 Mansikkapaikka, aloitettu 4.6,
kesken. Lanka OnLinien Supersocke 100.
5/25 Serpentiinisukat, aloitettu ja valmistuneet 5.6. Lanka Regia 4-fädig Ringel Color, 57 g.
6/25 Jäkälävirta, aloitettu 6.6.
kesken, Lanka Opal, Elemente.
7/25 Minttusuklaahippu, aloitettu 7.6. kesken. Lanka Opal kartiolanka

6 kommenttia:

 1. Minulla on myös pikkupöytä täynnä tekeleitä, mutta tänään meinaan vähän järhestellä lankakorejani ja tehdä niistä oman KYH-korin. Niin, että voin kantaa sitä kätsysti ulos ja sisään. Minusta myös tämä aloittaminen on kivaa, yritän silti tänään saada ekat sukat valmiiksi... helteeseen vaan!

  VastaaPoista
 2. Mulla työt on yhdellä hyllyllä, josta käyn poimimassa sen kivoimman neulottavan. Pitää minunkin tehdä jotain järjestelyjä, etteivät ihan menisi solmuun kaikki.
  Tsemppiä hullutuksiin!

  VastaaPoista
 3. On siinä vaikuttava kasa sukkia jo tulossa! Eikä mitään tylsää perusmeininkiä,vaan ihanan herkullisia värejä! :) Mulla on KYH_töille oma korinsa,joka uhkaa pian jäädä ahtaaksi,ja työt leviävät pitkin sohvaa :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä... minä en saa talvellakaan sukkia aikaiseksi... niin joku tekee sarjatyönä helteellä.
  Ihailen sinua :))

  VastaaPoista
 5. Mullakin on kori ja ihan hullua todella villasukkaa vääntää helteellä. Mutta neulojilla taitaa olla villanpehmittämät aivot... Hauskaa se oli viim vuonnakin! Toisaalta ei kesä-heinäkuussa saisi valmista niin paljon kuin hulluttelussa.

  VastaaPoista
 6. Näin on, ei tulisi valmista ilman hulluttelu. Minä olen kyllä nauttinut tästä. Kiva aloittaa luvan perästä uutta työtä, vaikkei edellinen ole valmis.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.