lauantai 18. kesäkuuta 2011

KYH 18/25 Järvimaisema

18. aloitus alkutekijöissään. Jostain syystä Novita on antanut tälle Nalle langalle nimen kesä. Minusta tämä on ennemmin talvi. No, tosin löytyyhän tästä ainakin muutama järvi, joten olkoon sukat sitten Järvimaisema.

Näitä kesäyön hullutuksen aloituksia ei ole enää kuin 7 jäljellä. Nopsaanhan tämä meni. Kohta alkaakin sitten se suururakka eli saada valmiiksi kaikki nämä aloittamani työt. Eipä siitä kyllä stressiä tarvii ottaa. Joitakin vuosia sitten kudoin 100 sukat vuodessa useampana vuotena peräkkäin, joten kyllä tästä selvitään.

8 kommenttia:

 1. çok güzel çorablar.renk seçimlerinde harika..

  VastaaPoista
 2. Joo. kiletämättä tämä väri tuo enemmän mileen lumisen maiseman ja sinisen taivaan, mutta on se kuitenkin kanuista.

  VastaaPoista
 3. 100 paria sukkia? Mihin ihmeeseen laitat kaikki ne sukat?

  VastaaPoista
 4. Kaikki ovat hävinneet varastoista noista 100 parista. Osa meni lahjaksi, osa hyväntekeväisyyteen, osa myytiin... Ei tehnyt tiukkaakaan hävittää niitä.

  VastaaPoista
 5. Minä se en ole vielä koko elämäni aikana kutonut 100 paria sukkia:) Tosi raikkaan värinen lanka!

  VastaaPoista
 6. Huikeat määrät sukkia olet tehnyt! Mulla varmaan yhteensä koko elämässäni noin kahdetkymmenet :) Olen vasta viime aikoina hoksannut kuinka mukavaa sukkien kutominen on.

  Ja lankasi on kyllä minustakin vähän talvinen, mutta oikein kaunis! Ihan minun makuuni. Itselläni on juuri tulossa sukat Supersocke 100:sta ja sinikirjavan langan nimi on Forest. Minusta se on ennemminkin Navy :)

  VastaaPoista
 7. Aikamoinen saavutus tuo 100 sukkaa vuodessa :-D

  Nää sukkien nimet on niin ihania kaikki.

  VastaaPoista
 8. Sinähän se sukkien neuloja olet! Kauniit sukat taas on tulossa. Seuraava oma KYH-raporttini siirtyy taa keskiviikolle, kun olen kotona. olen saanut yleensä vuodessa 50-60 paria aikaiseksi ja todella saam mieltä, että kaikki häviävät jemmasta. Viimeksi perjantaina myin taas kahdet sukat hyväntekeväisyyspottiini (puhtaana, langat maksan itse; sukkien teko on minulle usien "pään tyhjennystä" ja stressin purkasmista, Lanka soljuu ja ajatukset kulkevat omaa kulkuaan ja asettuvat. Neuloessa kuulemma pulssi tasoittuu ja verenpaine laskee jne.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.