keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Aattona illan tummetessa

Viimeiset sukat puikoilta aatonaattona. Nyt on paketit tehty ja aika rauhoittua joulun viettoon. Monet harmaat sukat tänä iltana löytyy paketeista toivottavasti saajalleen sopivat ja mieluisat. Kaikkia en ehtinyt kutomaan, jäi joulun jälkeenkin kudottavaa. Jokunen paketti on jo löytänyt omistajan ja yllätystontun paketit oli aukaistu ajoissa - malttamattomina, mutta niin mukavasti yllättäen. Puikoilla jotain hiljakseen valmistuvaa jouluateriaa odotellessa. Lapset ovat siivonneet meille joulun - jalkavaivaisena olisi jäänyt tekemättä minulta.

Kaikkein parhaimmat paketit sain jo viime viikolla yksi kerrallaan, kun lapset kotiutuivat joulunviettoon. Ensin tuli paketti Kuopiosta sunnuntaina, tiistaina saapui Tampereen paketti ja perjantaina lensi Ruotsin paketti. Että olivat mieluisia tuliaisia äidille nuo rakkaat. Haluankin toivottaa kaikille lukijoilleni:

Hyvää Joulua

Näissä viimeisimmäksi valmistuneissa polvisukissa lankana Maija ja kulutus 183g/pari, yhteensä 366 g.

7 kommenttia:

 1. Hyvää Joulua !
  Minäkin sain jo kaksi lapsista kotiin - kolmaskin tulee, mutta ehtii vasta joulun jälkeen. Paras lahja minullekin se, että saan kaikki kolme muutamaksi päiväksi yhtä aikaa joululomalle :)

  VastaaPoista
 2. Kuusen tuoksua,
  kynttilän lämpöä ja
  hyvää joulumieltä koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää joulua myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Saada lapset kotiin on äidin paras joululahja, tosiaan. Oikein hyvää joulun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Mukavia ja leppoisia joulunpyhiä ja loppuvuotta sinulle ja perheellesi!
  Mekin saatiin Artisti kotiin jouluksi Berliinistä. Teekkari viettää joulun Hervannassa, mutta kävivät kuitenkin ennen joulua meitä ilahduttamssa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.