torstai 5. maaliskuuta 2015

Monia enkeleitä

Kutomiskunto ei vielä ole entisensä, mutta hiljakseen on jotain tullut tehtyä. Viimeksi valmistui toiset enkelilapaset samoista langoista kuin edelliset. Kaksiin lapasiin riitti yksi Pikkusiskokerä. Sinistä lankaa meni enemmän.
Monta työtä on odotuslistalla ja eiköhän ne sieltä hissukseen jälleen puikoille pääse. Vielä on vähän sellainen olo, ettei ole aivan entisensä ja neuleisiin on välillä vaikea keskittyä. Mutta hiljaa hyvä tulee.
Malli: Ratun Rasat enkelilapanen
Lanka: Novita pikkusisko, valkoinen, Trysil Garn Babygarn, yhteensä 61 g
Puikot: KnitPro koivuiset nro 2,5

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania lapasia! Tuo kirjoneule taitaa olla sinun juttusi, olet siinä tosi taitava! Minulle se tuottaa edelleen vaikeuksia. Terv Piki

  VastaaPoista
 2. Kauniita nuo lapaset, mutta nyt ota nyt rauhallisesti! Keuhkokuumeesta palautuminen kestää pitkään.
  Ihana lehtijuttu tuosta teidän kutomisestanne vauvoille. Nyt niitä sitten vasta kaikki osaavatkin odotella, kun asiasta on julkisesti kerrottu, joten tarvetta lienee edelleenkin.

  VastaaPoista
 3. KAuniita, ja paljon kaikkea ihanaa pikkuisille!

  VastaaPoista
 4. Voi sentäs. Taas taisi tipahtaa tippa linssistä, kun luin tuota juttua. Pienten sukkien saaminen on niin iso juttu, te kaikki seudun neulojat teette niin hyväsydämistä hommaa <3
  Ota nyt ihan rauhassa, ettet saa mitään kaameita jälkitauteja tuohon päälle. Tylsää tietysti on 'vaan olla' mutta joskus se tekee hyvää sekin.

  VastaaPoista
 5. Hieno tuo enkelikuvio ja hyvin erottuu taustastaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.