torstai 30. joulukuuta 2010

Vastasyntyneille

Olen marraskuulta lähtien vuoden loppuun jatkanut jälleen vauvansettiprojektiin kutomista. Kudomme  pienellä joukolla sukat ja tumput neuvolan kautta jaettavaksi jokaiselle paikkakunnan uudelle vauvalle. Tarkoitus on, että jokainen kutoisi edes yhden setin. Se ei aivan riitä, mutta sitten saa kutoa enemmänkin, joten saamme sen noin 50 settiä jälleen kasaan. Tänä vuonna lahjoitettiin ekan kerran ja lahjoittamista jatketaan myös vuonna 2011.
Olen aina silloin tällöin tehnyt jonkun setin. Hankin ystävän kanssa kilon punaista ja kilon sinistä lankaa, jotka jaoimme. Näin jäi kummallekkin molempia värejä. Nyt rupeaa minulta jo sininen olemaan vähissä, sillä tässä jo aiemmin oli poikavauvojen setit vähissä ja vein niitä jo keräyspaikkaan.
Tässä kokonaisuudessaan tällä hetkellä minulla valmiina olevat. Neljä settiä sinisiä ja kuusi punaisia. Yhteensä siis kymmenelle vauvalle lahja. Nämä sukka/tumppu-setit ovat olleet mieluinen lahja vastasyntyneen perheissä. Kaikilla ei ole kutojaa, joka osaisi tai pystyisi tämmöiset kutomaan.
Tässä ne odottavat vielä meillä lähtöä. Vien nämä tänään töiden jälkeen keräyspisteeseen, jossa ne pussitetaan ja mukaan laitetaan pieni runo sekä tieto lahjoittajatahosta ja onnentoivotukset pikkuiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.