lauantai 26. helmikuuta 2011

Jälleen Nalle-sukat

Edellisten raitasukkien mitoilla tuli vielä toisetkin sukat jämäkerien Nalle-langoista. Sukanvarren aloittava lanka kudottiin niin pitkälle kuin oli, marjapuuroa vielä jäi nyssäkkä ja samoin lavan osuuden Nallea. Se olikin jotain todella vanhaa, marinoitunutta Nallea ja tuntui aivan erilaiselta kutoa kuin nämä uudemmat. Paljon lämpimämpää. Ehkä vielä jotkut pikkusukat saan näistä jämäkerien jämänyssäköiden laatikossa olevista ohuemmista sukkalangoista, mutta enää ei ole jämäkerissä oikein sukkalankoja jäljellä. Täytyy kehitellä jotain muuta kudottavaa. Lopuissa langoissa on tekokuituisia tai sitten täysin villaisia enää jäljellä. Osasta ainakin saa lapasia, niissä kestää. Osa langoista on sitten todella mietittävää, miksi ne haluaisivat tulla.
Silmukoita 52, puikot 3 ja lankaa meni 69 g. Eri lailla painoa näillä eri väreillä. Näissä on hieman pidemmät varret kuin edellisissä sukissa, vaan painoa on vähemmän. Kuvassa salama värjää varpaat eri väriseksi, eivät ole sitä oikeasti, vaan koko lapa on tehty samasta langasta.

3 kommenttia:

  1. Mie tykkään tosi paljon katella näitä siun jämälankaprojekteja. Niiiin ihanan pirteitä ja hauskoja :)

    VastaaPoista
  2. Tämä on ollut mielenkiintoista yrittää saada langat riittämään erilaisilla raidoituksilla yms. Projekti vain vaikeutuu koko ajan, kun nämä lahjoitetut jämälangat hupenee.

    VastaaPoista
  3. Kauniita sukkia ja lapasia olet loihtinut jämälangoista!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.