sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Marjapuurosukat

Pelimatkalla valmistui tällä kertaa marjapuuron väriset sukat kokoa 40. Lankana jämäkerien isohko Nalle-kerä sekä aikaisemista sukista jäänyt Nalle Colori langan loppu raitoina. Se meni kaikki, mutta tuota pohjaväriä jäi vielä ihan mukavasti. Silmukoita 56, puikot 3 ja lankaa meni 83 g. Olisin toki ehtinyt neuloa vähän enemmänkin, mutta väsy iski paluumatkalla. Näiden valmistuttua laitoin puikot pussiin ja otin pienet unet.

Matkan aikana selvisi, että ensi viikonloppuna olisi toisen lajin parissa matka Korialle. Mieheni joutui minulta useamman kerran kysymään, että lähdetäänkö mukaan, ennen kuin suostuin. Lopulta tajusin pääseväni Korialle ja toivottavasti linja-auto pysähtyy sillä tietyllä peukalobaarilla, jossa on niitä lankalaatikoita. Taisin olla vähän väsyksissä tajutakseni mihin oikein olenkaan pääsemässä.

Minulla oli yhdet toisetkin valmistuneet sukat, mutta olivat nuorison käsittelyssä kadonneet. Jätin ne saunalle kuivumaan, mutta nyt niitä ei löytynytkään mistään kuvattavaksi. Jahka heräävät, niin eiköhän piilopaikka löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.