sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tikkuajan kiruttamista

Viikonlopun pelimatkalla kudoin itselleni nämä Lakka-sukat. Langan ostin viikko sitten Prisman poistosta, kuten tuon punaisen puolukankin. Silmukoita 56, puiko 3 ja lankaa meni 85 g. Jäi hieman yli yksi värikerta, joten pidempiä varsia ei olisi saanutkaan kutoa. Tuli summissa aivan oikein.

Tuo pelimatka suuntautui Korialle ja suunnittelin kovasti pääseväni kuuluisalle Korian ABC:lle ja lankalaareille. Jos olisin tiennyt, miten tikkuajaa kirutetaan tuolla matkalla, en olisi lähtenyt. Ajettiin nimittäin kaksi kertaa ihan siitä Korian ABC:n vierestä kääntymättä pihaan. Siis voi apua! Ensimmäistä kertaa siellä käymässä ja ohi vain mennään. Voisiko neulojalle suurempaa kiusaa tehdä. Jos olisin tiennyt, ettei edes paluumatkalla pysähdytä, niin olisi käynyt pelien aikaan siellä vaikka kävellen. Mennessä oli hieman kiirettä, kun linja-auto ei oikein toiminut pakkasen vuoksi. Mutta käymättä vain jäi tullessakin. Ja tuskin pitkään aikaan tuonne suunnalle mennään.
Nämä langat ovat jääneet kuvaamatta. Ostin tammikuulla Cittarin poistosta tätä ruskeaa Rustikaa ajatuksena sellainen muhkea tuubihuivi. Vielä ei ole päässyt puikoille.
Nämä langat ostin tänään tuon Koria episodin lohtulangoiksi Minimanin hullujen päivien loppusuoralta. En ollut niillekkään mennyt, kun ajattelin tuolta Korialta täydentäväni varastoja. Kun toisin kävi, raavin sitten täällä lankapoistojen loppuja. Lehdessä olivat ilmoittaneet, että myyvät tiettyjä värejä Rose lankoja euron kerä, värit eivät minua kiinnostaneet, mutta olihan siellä muitakin poistoja. Tosin ei paljoa jäljellä. Olisi kannattanut mennä heti päivien aluksi pengastamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.