torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden lankalöytö

Neulevuosi 2015 alkaa olla lopuillaan. Viimeisenä puikoiltani valmistui puolen päivän aikaan nämä sukat insinöörille.  Lankana näissä on Hot Socks color ja en voi olla kuin tyytyväinen tähän lankalöytööni. Lanka on erittäin miellyttävää kudottavaa ja silmukat peittävät hyvin ohueksi sukkalangaksi. Lisäksi tässä on aivan ihania ja raikkaita väriyhdistelmiä todella paljon.

Vuoden aikana olen tehnyt pojalleni toisetkin tästä langasta, eri väriset vain. Niitä sukkia kutoessani oikeastaan löydin tämän mainion sukkalangan ja ihastus oli heti ensikutomisella. Ne ovat kestäneet lujalla käytöllä hyvinä. Tein toiset Fabelista myöhemmin ja ne on käytetty jo puhki, kun taas Hot Sockista kutomani ovat edelleen käyttökelpoiset. Ja sukkia on todella käytetty ahkerasti ja käyttö ei ole ollut mitään kepeää hienostelua, vaan kunnon käyttöä. Tämä lanka on kyllä vuoden löytö.

Malli: Oma perussukka ohuelle langalle, koko 44-45
Lanka: Hot Socks color, väri 409, 77 g
Puikot: KnitPro nro 2,5

Neulerikasta vuotta 2016 
kaikille lukijoilleni!

14 kommenttia:

 1. Oikein onnellista uutta vuotta myös sinulle! Täytyy laittaa tuo lankamerkki mieleen.

  VastaaPoista
 2. Oikein mainiota neulevuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Hienot värit:-) Hyvää uutta vuotta myös sinulle

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä tuosta langasta. Ensimmäistä kertaa juuri kokeilen ja se on ihanaa neulottavaa, tulee tasaista jälkeä ja ihanan pehmeätä. Vielä parempi kuulla että se myös kestää käyttöä. Suosikkilankani sukkiin tästä lähtien!

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat. Todella kaunis lanka. Täytyykin laittaa hankintalistalle, kun nuo varastot ensin tyhjenee noista 7 veljeksistä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos 2015 kauniista neulekuvista. Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat kerrassaan! Hyvää alkanutt vuotta!

  VastaaPoista
 8. Upeaa neulevuotta myös sinulle!
  Kiva kuulla, että tämä lanka on kestävää sukkakäytössä. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin vaivalla neulotut ohutsukat, jotka on puhki alta aikayksikön. Itse olen neulonut tästä langasta jonkun huivin, toimii siinäkin.

  VastaaPoista
 9. Taas paljon kauniita sukkakuvia joita on mukava käydä ihastelemassa ja samalla yrittää saada itselle sukkaneulontafilistä. Palmikkosukat tuolla aiemmin jaksaa ihastuttaa kauneudellaan.

  Mukavia hetkiä neuleiden parissa myös tänä alkaneena vuonna!

  VastaaPoista
 10. Hei! Ihastuin tuohon Runotyttö-mallineuleeseen. Onko siihen ohjetta jossain vai onko se "oma salaisuutesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runotytössä on monessa muuallakin oleva pitsineulemalli, mutta itse kämmekäs on minun suunnittelema. Ohjetta ei ole vielä missään, mutta harkitsen sen julkaisua.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.