tiistai 21. marraskuuta 2017

Räsymattoraitaa

Nämä sukat ovat toive, jota oli ihana toteuttaa. Marimekon kuoseista räsymatto innoittamassa sukkakuvioinnissa. Olin jo ajatellut kutoa nämä sukat nähtyni niitä monet toteutettuna. En ollut vielä ehtinyt aikomustani toteuttaa, kun sain toiveen saada sellaiset kudottuina, joten olin heti valmis kutomaan sukat. Selailin nettiä ja löytyihän näihin ohje. Ei tarvinnut itse keksiä kaikkea.
Sukat ovat todella pirteät ja tuo keltainen mustan ja valkoisen seurassa on oikea auringonpaiste. Ensimmäisen keltaisen raidan kudottuani oli myyty tälle mallille. Ei ihme, että näitä kudotaan. Ja nämä Marimekkokuosit koukuttavat keksimään uusia yhdistelmiä. Vaikka ohjeita löytyy useampikin on näissäkin sukissa omaa muokkausta, koskapa sitä ei olisi. Yhdistelmää vähän useammasta mallista ja sitten soveltaen. Näin syntyi nämä räsymatot.
Malli: Räsymattosukat koko 38-39
Lanka: Novita 7 veljestä, keltainen, valkoinen ja musta, 133 g yhteensä
Puikot: Bambuiset nro 3,5

3 kommenttia:

 1. Räsymatto on kyllä ihana kuosi, niin sukissa kuin muuallakin :) Minä tein vasta lapasia keltaisella ja vaaleanpunaisella raidalla. Marimekon kuosit sopii neuleisiin muutenkin hyvin. Olen tehnyt mustavalkoisia kirjoneulesukkia, joissa yhdistetty eri kuvioita. Muija- lapasia ym. Suunnitelmissa vielä värikkäät jämälankalapaset a`la marimekko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on koukuttavia. Kiva suunnitella uusia väriyhdistelmiä ja kuvioita.

   Poista
 2. Kaikenlaiset Marimekko-henkiset sukat on kyllä tosi kivoja! Ja tää malli on niin klassikko, ihanan piristävää keltaista. :) On mukavaa, kun näitä tulee nyt vastaan jonkin verran.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.