lauantai 13. tammikuuta 2018

Viittäkymppiä körötellen

Yllättävä lahjatarve laittoi kutomaan jälleen traktorisukat. Aikaa oli sentään viikko, mutta aina voi tulla jotain ylimääräistä menoa, joten ei sitä liian paljon ollut. Onneksi hyvät lankavarastot kotona sallivat tämmöiset äkkinäiset liikkeet ja ideasta pääsee nopeasti puikoille. Ei siis muuta kuin lankalaatikoita penkomaan ja sopivia värejä valitsemaan.

Näissä traktoreissa vaalea harmaa on samaa kuin edellisissäkin. Samoin musta. Saatuani molemmat yläosat kudottua otin puikoille varaamani tumman harmaan, mutta se oli niin eri paksuista kuin tuo vaalea harmaa, ettei sillä voinut jatkaa. Ikäkaudeltaan taisi olla kolme vyötettä sitten ollutta seiskaveikkaa. Onneksi löydin vielä yhden lankalaatikon, jossa oli varastoituna Novitan 7 veljestä Aapo -keriä. Niistä löytyi sopiva sininen jatkamaan sukan alaosaa.
Malli: Traktorit, koko 43+
Lanka: Novita 7 veljestä harmaa ja musta, 
Novita 7 veljestä Aapo, sininen, yhteensä 155 g
Puikot: Zing 3,25

2 kommenttia:

  1. Komeat traktorisukat, kuten edellisetkin. Ja muutenkin blogi täynnä toinen toistaan hienompia ja kauniimpia, taitavia neuleita. Syysunelma-sukista nappasin pitsineuleen mallin omiin sukkiini - kiitos! Tänne palaan ihastelemaan upeita neulomuksiasi!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on hienot nämäkin! Erittäin ihana lahja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.