sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Lapaskaavio Pinterestistä

Helmikuussa on kyllä kudottu, vaikka päivittämään en ole ehtinytkään. Päivät ovat olleet aika kiireisiä niin töissä kuin omassakin elämässä. Viikonloput ovat menneet ja välillä on ollut väsyksissäkin. Ehkä nyt hiljakseen rupeavat jälleen valmiit työt ehtimään tänne blogin puolelle myös. Kutomista en jätä, sillä se on ihana rentoutumiskeino.
Tehtävien listalla on jo jonkin aikaa ollut nämä lapaset. Tyttäreni vihjaisi löytäneensä Pinterestistä kivan mallin. Se kuitenkin taisi poistua sieltä niin nopsaan kuin oli tullutkin, mutta tilalle löytyi korvaavana lähes samanlainen lapaspari. Myöhemmin löytyi sitten uudestaan se alkuperäinenkin uudelleen lisättynä, mutta siihen ei ollut valmista kuviota. Näistä kuitenkin oli, joten kutominen oli helpompaa. Kuva oli molemmissa malleissa lähes samanlainen, joten en usko suurta haittaa tulleen, vaikka malli hieman muuttui.
Mallihan on muumihahmojen iki-ihana Pikku Myy. Ystävänpäivän lähestyessä lapasissa on paljon sydämiä. Kaavio oli hieman epäselvä, mutta sitä pystyi kyllä tottonut neuloja seuraamaan. Joitain virheitäkin tuo kaavio pitää sisällään, mutta kyllä ne huomaa siinä kutoessa. Tein toisen lapasen peilikuvaksi ensimmäiselle, sillä Myy ei ole näissä ihan symmetrinen. Näin ovat minusta paremmin parit. Ja lankana lapaslankana suosimani Teetee Pallaksesta valkoinen ja punainen. Valkoista meni vajaata metriä vaille koko kerä, punaista jäi reilusti. Punainen oli hieman pörheämpää lankaa, niin näyttää että väri olisi levinnyt jossain kohdin lapasia. Näin ei kuitenkaan ole, vaan punaisen langan kuituja on irrallaan neuleen pinnassa.
Malli: Myy pinterestistä
Lanka: Teetee Pallas valkoinen ja punainen, yhteensä 74 g
Puikot: Ruusupuiset nro 3

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.