keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kaksi kassillista

Pistäydyin jälleen eilen Seinäjoen sairaalassa pienten viemisten kanssa. Pusseista löytyy 82 paria junasukkia, kolme villakapaloa ja vähän lankaakin. Pääsiäisvauvoille erityisesti keltaisia ja vihreitä sukkia, mutta paljon ihania värejä ja sukkia on mukana. Sukissa on myös muitakin malleja kuin pelkästään junasukkia. Olen itse saanut monta ihanaa pakettia postissa viime aikoina ja lisää on tulossa. Tämä keräys on antanut paljon. Mukavia yhteydenottoja, iloisia viestejä ja hyvää mieltä. Osastolla lahjoituksen vastaanottaneet kiittelevät sydämellisesti kaikki mukana olevia. Eilisen päivän mittaan oli syntynyt 7 vauvaa siihen mennessä kun kävin osastolla, joten hyvin noita sukkia hupeneekin päivässä ja vieläkään eivät riitä kaikille syntyville vauvoille. Eihän tuo monta aikaa kestä, kun nuo sukat on jaettu.
Tässä kaikki neuleet vielä joukkokuvassa. Kutojia on ollut monta, oma panokseni tässä erässä oli 10 paria junasukkia ja yksi toukkapussi. Suuret kiitokset kaikille kutojille. Minulle on vielä postia tulossa asian tiimoilta ja kutominen jatkuu. Vein vain tämän erän jo itseltäni pois sairaalaan käyttöön ja kerään uuden satsin. Edellisestä vierailusta on kulunut kolmisen viikkoa ja nyt vietävää oli huomattavasti enemmän.

Tähän mennessä keräyksen myötä on kauttani lahjoitettu 117 paria junasukkia, kolme vauvanpeittoa, kolme villakapaloa sekä lankaa. Keräys on vielä alkutekijöissään, vauvoja syntyy 2000 vuodessa. Onneksi sairaalaan on tullut lahjoituksia myös muualta, niin mahdollisimman monen vauvan varpaat saavat lämpimät sukat.
Tässä jo ensimmäiset sukat jaettuna ja lämmitelläkkin on täytynyt toukkapussissa, turvallisesti isän sylissä. Vauvakuvat kätilöiden ottamia.

14 kommenttia:

 1. Mahtava määrä sukkia! Tulee monen monta onnellista vauvaperhettä!

  VastaaPoista
 2. Upea määrä sukkia lämmittämään pieniä varpaita!

  VastaaPoista
 3. Onpa siinä sukkia kerrakseen! Ihanaa, että viitsivät ottaa kuvia neuleista käytössä, jää kiva muisto tekijällekin.

  VastaaPoista
 4. Ai että on ihana kasa <3 itelläki sukkia tulossa kovaa vauhtia :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa <3 Voi noita pikkuruisia toukkia <3

  VastaaPoista
 6. Voi hurja mikä määrä ! Minullakin on muutama myssy ja sukkapari valmiina - en vielä postita, jos vaikka innostun tekemään lisää niin pistän sitten kaikki samalla kertaa :)

  VastaaPoista
 7. Voi sä olet niin avarasydäminen ihminen,kiitos siitä!Ihana nähdä näin konkreettisesti,missä mennään.Lisää on jo puikoilla.Että jos pientä avitusta tohon toukkapussin tekoon,siis ylimalkaistakin ohjetta sais,pliis.Miten se peittohomma?Koko ja laatu?Eihän sitä tiedä,jos vaihtelun vuoksi sellaisiakin joskus.Aurinkoisa päiviä ja sydänlämpöä sinulle!

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava määrä sukkia ja tuo onnellisen käyttäjän kuva on ihan parasta. Etenkin toukkapussissa :)

  VastaaPoista
 9. Upea määrä sukkia ja niin suloinen asukas toukkapussissa :)

  VastaaPoista
 10. Ihania sukkia! Minulla on jokunen (varmaan ainakin 20) kerä Woolia. Onko se liian paksua junasukkiin? Miten saisin sinun osoitteesi, jotta voisin postittaa sukkia? Miten kauan tämä keräys jatkuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri eilen saamassani lähetyksessä oli Woolista tehtyjä junasukkia ja myssyjä. Sähköpostini löytyy tuolta yläkulmasta. Laita viestiä.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.