tiistai 15. huhtikuuta 2014

Villakapalo eli toukkapussi

Olen nähnyt tyytyväisiä vauvoja puettuna villakapaloihin, joita myös toukkapusseiksi sanotaan. Pussi kyllä ehdottomasti muistuttaa kotelossa olevaa toukkaa, kun vauva siellä köllöttelee. Minulla sattui olemaan muutama vauvalankakerä, joista ei oikein ollut junasukiksi Seinäjoen sairaalan keräykseen. Kokeilin niistä sitten tätä toukkapussia ja ihan mukava kudontakokeilu se olikin. Mallina orava, sillä jostain syystä vauvanukkemme ovat hyvin syvällä ullakon kätköissä.
Tämä on valmistunut jo jokin päivä sitten, mutta puutarha on vienyt voiton tällä kertaa, kun ulkona on ollut kauniit ilmat. Langat tulivat aika hyvin käytettyä tähän pussukkaan. Tuo pieniä pallukoita sisältänyt lanka riitti juuri tuohon vartalo-osaan kudottuna joka toiselle kerrokselle. Sinistä ja punaista jäi vielä jonkin verran, mutta siitä voi neuloa jotain pientä tuohon keräykseen.
Malli: Kuvan mukaan kudottu toukkapussi.
Lanka: Sirdar Snuggly vaaleanpunainen ja -sininen, 
Sirdar Snyggly Domino tehostelanka, yht. 22 g
Puikot: Addin nro 3,5 pyöröt 50cm.

Tämä on osa projektiani, jota olen muuten päivitellyt tänne. Jos olet ihmetellyt hiljaisuutta blogissani, niin päivitykset ovat viime aikoina lisätty tuohon jatkokertomukseen.

2 kommenttia:

  1. Vauvat on kyllä mahdottoman suloisia noissa kapaloissa, ja taitavat ollakin aika mukavia pötköttelypaikkoja. Ihan harmi ettei oma tulokas taida tuollaista tarvita, heinäkuussa ei villakapalon lämpöä ehkä kaivata...

    VastaaPoista
  2. Hei!Jos joskus kerkeät,niin laittele joku summittainen ohje-siis silmukat ja pituus.Ettei tule kokoa hylje tai barbie...Saatav josjus sutkuttaa noita keräykseen,jos sukat/myssyt ei just silloin kiinnosta.Aurinkoisia puutarhapäiviä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.