maanantai 5. toukokuuta 2014

Lumisateen jälkeen

Eilinen takatalvi tuli ja meni kolmeen kertaan. Aamulla heräsimme ja ulkona satoi lunta. Teki mieli laittaa silmät kiinni ja nukkua koko päivä. Muutaman tunnin päästä maa oli jälleen vihreä ollakseen jälleen parin tunnin päästä valkoinen. Ja jälleen lumi suli ja tuli takaisin. Vielä tänäkin aamuna tämä viimeinen lumi oli maassa, mutta töistä tultuani oli se sulanut lähes kokonaan pois. Vain muisto jäljellä katolta tulleista lumikasoista. Pihlaja oli kuitenkin kestänyt hyvin eilisen lumisateen ja oli hyvässä vauhdissa.
Koivussa hiirenkorvat. Ei ihme, että pääosin tulee oltua tuolla puutarhan puolella enemmän kuin sisällä, jos vain mahdollista. Itse asiassa ei tuo puutarha tuntunut olevan moksiskaan lumesta. Sai vain kunnon kastelun, jota on jo pitkään odotettu.
Iltapuhteella ja matkoilla on syntynyt jälleen junasukkia Seinäjoen sairaalan vauvoille. Näissä laitimmaisissa on lankana Novitan Ipana ja keskellä Novitan Bambino. Lankaa meni liloihin 27 g, tummempiin vaaleanpunaisiin 25 g ja vaaleampiin 28 g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.