maanantai 9. marraskuuta 2015

Katajamäki ranteenlämmittimet

Jokunen ilta sitä piti etsiä, makustella, purkaa ja aloittaa taas alusta. Mutta lopulta se siitä muotoutui. Suunnittelu on aina kivaa, vaikka on välillä hankala purkaa aloittamaansa. Aluksi tein enemmänkin pitsiä, mutta se ei kumminkaan ollut hyvä. Joten purkuun. Sitten oli väärä silmukkamäärä ja mallikin muokkautui hieman. Mutta purkaminen kumminkin kannatti ja lopulta mallista muokkautui sellainen, josta tykkää. Pitsimalli löytyi jälleen vanhasta neulekirjasta, josta monta muutakin mallia olen poiminut.
Ranteenlämmittimet, joissa piti olla joustava malli, pitsiä ja sopia tietyn malliseen käteen. Väritoive oli tämmöinen huomaamaton, lähes ihonvärinen. Siinä tehtävän alku. Ja tämmöiset niistä muotoutui. Oikeastaan vasta kolmas malli oli se, josta ranteenlämmittimet kudoin.
Vaikka lankaa meni puntarin mukaan 50 g piti näihin silti aloittaa toinenkin kerä Regiaa. Aivan yhdestä ei tullut, vaan muutama sentti toiseen rannekkeeseen on kudottu toisesta kerästä.
Malli: Katajamäki by Kardemumma
Lanka: Regia 4-fädig, 50 g
Puikot: KnitPro 2,5

7 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman ihanat ranteenlämmittimet. Tuo pitsi sopii hyvin tälle langalle!

  VastaaPoista
 2. Kannatti purkaa ja aloittaa uudestaan, lopputulos on tosi ihana! Mietin vaan, kenelle Katajamäen naisista nämä sopisivat! ;)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit ranteenlämmittimet!

  VastaaPoista
 4. Hienot! Haluaisin ohjeen, kiitos! Elinan pitsiunelmat olen neulonut kahdet ja seuraavaksi aion tehdä romanttiset pitsisukat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.