perjantai 27. toukokuuta 2016

Kesälauantai Wetterhoffilla

Kiireinen kevät puutarhatöiden parissa sai mukavan katkon viime lauantaina, kun sain kutsun Hämeenlinnaan viettämään Bloggaajien Brunssia Wetterhoffin taloon. Herätys oli aamulla neljältä ja aamupalan jälkeen lähdimme ajamaan kohti Hämeenlinnaa. Aamu oli aivan ihanan kesäinen ja Hämeenlinnassa olikin jo lämmintä perille päästyämme.
Pöydät notkuivat herkkuja, joita meille tarjosivat ensimmäisen kuvan sponsorit. Vaikka kaikkea maistoi vain vähän, tuli silti hyvin syöneeksi. Ja kyllähän sitä jo hyvin maistuikin, kun oli aikaisin lähtenyt liikkeelle. Pöytien antia sai käydä maistelemassa pitkin päivää ja mukava välipalakin tuli syötyä.
Herkuttelujen lisäksi ohjelmassa oli myös talon yrittäjien esittelyä sekä kiertelyä heidän liikkeissään. Bloggaajien esittelykierros pidettiin prinsessakouluna ja tyylikkään hoviniiauksen jälkeen sai todistuksen kuninkaallisesta taidostaan. Päivä piti sisällään kivaa hauskaa ja tekemistä. Aika meni kuin siivillä.
Yksi todella mielenkiintoinen puoli päivässä oli toisten bloggaajien tapaaminen ja kokemusten jakaminen. En ole ennen ollut vastaavassa tapahtumassa ja tämä oli todella mukava puoli päivässä. Monen tutun blogin taakse tuli kasvot kirjoittajasta ja oli kiva tutustua ihan kasvotusten lukemiensa blogien pitäjiin.
Saimme kokeilla erilaisia tekniikoita talon käsityöyrittäjien pitämissä pajoissa. Mm. kännykkäpussia, korvakoruja, kaulakoruja yms. tehtiin. Käsitöitä tuli tehtyä niin antaumuksella, että aika meni ihan siivillä ja loppupuolesta kierrosta jo tuli hoppu, että ehtii varmasti nähdä ja kokea kaiken.
Tässä pääsi kokeilemaan koukkuneulontaa, jonka salat aukenivatkin hyvin nopeasti. Saimme itsellemme tekemispaketin, jolla voi koukkuneuloa rannekkeet.
Löydin aivan ihania muistikirjoja itselleni - kunhan vain malttaisi niihin muistiinpanoja kirjoittaa - ja muutakin kivaa. Mutta ostosten lisäksi saimme jokainen vielä runsaan goodiebagin kotiinviemisiksi. Pussista paljastui kaikkea kivaa itselle ja vähän kotiin tuliaisiksi ja maistiaisiksikin. Päivä oli hieno retki tutustumaan perinteikkään käsityötalon historiaan, nykyisiin yrittäjiin sekä toisiin bloggaajiin. Suuret kiitokset kutsusta! Poistuin talosta kepein mielin kädet täynnä kantamuksia ja sydän pullollaan mukavia muistoja ihanien ihmisten kohtaamisista. Elämässä on joskus aivan upeita tapaamisia, päiviä, jotka synnyttävät muistoja myöhempiin aikoihin.

5 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle seurasta. Oli kiva tavata livenä

  VastaaPoista
 2. Olisipa ollut mukavaa olla paikalla...

  VastaaPoista
 3. Kutsuttu olin mutta en päässyt tulemaan. Harmin harmi, olis ollu kiva tavata sinut ja moni muu. Tosi mukava päivä teillä on ollut ja mahtava goodiebag.

  VastaaPoista
 4. Onpas ollut kiva päivä teillä.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää sunnuntai iltaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.