keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Vuorokauden sukat

Ihan perussukat, mutta tällä kertaa yllättävän joutuisat ja mukavat neuloa. Näiden neulomiseen meni tosiaan vain vuorokausi ja tein paljon muutakin kuin neuloin. Tämä Nallen jo värikartasta poistunut ruskeanpunainen taikaväri oli yllättävän hyvä. Neuloin nämä samalla silmukkamäärällä ja muillakin ohjeilla kuin edellisen postauksen sukat. Tällä kertaa meni kaikki muuten ihan hyvin, mutta näistä tuli numeroa suuremmat. Näin ne lankojen paksuudet ja eri värit vain vaikuttavat mittoihin.
Väri oli yllättävän rauhallinen ja seesteinen, vaikka kerällä se ei näyttänyt oikein huokuttelevalta. Onneksi kuitenkin hamstrasin tätä jokusen kerän vuodenvaihteen tarjouksissa poistuvista langoista. Tällä kertaa en moiti laisinkaan lankaa ja olen tyytyväinen, kun ostin useamman kerän.
Malli: Perussukka 56 silmukalla, 2o2n varrella, koko 39
Lanka: Novita Nalle Taika, väri 897, 76 g
Puikot: KnitPro hiilikuituiset nro 2,5

4 kommenttia:

 1. Hienot sukat, ja oikein kivan väristä lankaa!

  VastaaPoista
 2. Onpa hirmuisen kivat sukat! Oikeastaan ihan häkellyttävän kivat. Näköjänsä raitalanka ja perussukka toimii toisten käsissä hienosti.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat. Tuo väritys on niin sukkamainen. Kauniit!

  VastaaPoista
 4. Tykkään tuosta väristä enkä tajua, miksen en ole vielä ostanut tuon väristä Taika-lankaa ja taidan ostaa muutaman kerän, kun tuo väri on nyt jossain kaupassa alemyynnissä 3,50 euron hintaan. Taika-keristä on ollut vaikea keksiä muita sukkia kuin perussukkia, mutta miehelleni kelpanee perussukat tuolla värillä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.