maanantai 24. tammikuuta 2011

Pelimatkaneulontaa

Viikonloppuna tuli istuttua linja-autossa noin 1600 kilometriä lasten pelimatkoilla. Sinä aikana kudoin nämä neljät sukat, kaikkiaan lankaa meni 153 g näihin. Tulihan sitä muutakin tehtyä matkoilla Pieksamäelle ja seuraavana päivänä Porvooseen, mutta neulontaprojektissa nämä. Lanka Wool, puikot 3. Porvoossa oltiin vain sunnuntaina, niin Lankatalo ei ollut auki.
Viime perjantaina sain aamulla valmiiksi nämä miesten sukat kokoa 42. Lanka Nalle -loppuja, mustaa niin pitkälti kuin oli, sinistä jäi pieni kerä ja varren suuhun tuli farkunsinisestä niin pitkälti kuin sitä oli. Jälleen kaksi jämäkerää loppuun ja kolmattakin jäi ihan vain muutama gramma jäljelle. Grammoja kertyi 101, puikot 3.

Kokonaiskulutus näiden jälkeen 1 kilo 640 g.

1 kommentti:

  1. Kiva kun kävit kylässä ja vinkkasit uudesta blogista. Ja myöhästyneet synttärionnittelut synttärikaimalle ... olis silloinkin kovasti mielessä, mutta en vaan saanut aikaiseksi kirjoittaa.

    Kyllä olet ollut ahkera ja kyllä teillä on menoa ja meinikiä teinien pelihommien kanssa ja hienoa, että heidän joukkueensa pärjää niin hyvin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.