torstai 3. toukokuuta 2012

Vappupallon muodonmuutos

Ostin itselleni Regian paksumpaa sukkalankaa vappupalloksi. Otin sen puikoille vappupäivänä ja jotain olen saanut valmiiksikin.
Ensin ihan helppoa. Suoraan kerältä muodostuvaa raidoitusta ihan perussukkaan. Mukavaa ja nopeaa kutoa. Lisäksi aivan erinomainen telkkarinkatsomisneule. Elokuva meni ja toinenkin ihan mukavasti näitä kutoessa. Lankaa näihin 38 sukkiin meni 84 g. Lankaa jäi siis ihan mukavasti 150g kerästä, mutta ei tarpeeksi toisiin samanlaisiin. Lisäksi toisessa sukassa tuli vastaan solmu tuolla varpaiden punaruskean ja tumman värin välillä ja jouduin hieman kerimään lankaa pois saadakseni taas raidat kohdalleen.
Kaivoin kätköistäni tummansinisen Nalle-kerän. Ihan sitä vanhempaa, parempaa Nallea, joka ei ole vielä osannut uneksiakkaan mistään käsittelyistä. Näissä sukissa olikin hieman jännitystä, sillä luulin jo sinisten raitojen olevan kudottu koko kerästä ja mietin jo seuraavaa raidoitusta. Kerästä kuitenkin paljastui yllättäen tarpeeksi monta raitaa ja sain kuin sainkin nämä sukat kudottua ilman suurempia kommelluksia. Lankaa näihin sain uppoamaan 81 g ja kokoa sukilla se 38 numeron jalkaan vaadittava.
Nämä pienet keränpoikaset ovat jäljellä minun Vappupallostani. Siirtynevät Nallekerien loppujen kanssa samaan laatikkoon odottamaan raidoittumista johonkin työhön.

9 kommenttia:

 1. Kauniin värisiä sukkia. Kesäisiä :) Mulla on vaan valmistunut yhdet sukat ja sitten kasa pannulappuja. No, nekin on tarpeellisia :)

  VastaaPoista
 2. Joo on kyllä kauniit värit näissä sukissa! Kummasti se vappupallo muutti sinun käsissäsi muotaoa:)

  VastaaPoista
 3. Voi miten mukavia raitasukkia, varsinkin nuo regia+nallemixit :)

  VastaaPoista
 4. Sinä se osaat kerät jämptiin neuloa =D
  Ja sukat on kyllä kivasti raidoitetut kumpaisetkin!

  VastaaPoista
 5. Oletpa mahdottoman nopea neuloja! Minulla menisi kahteen sukkapariin kaksi viikkoa.

  VastaaPoista
 6. Kyllä onkin erityisen kauniisti raidottuvia sukkia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.