keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulukorista saunakori

Joulu meni rauhallisissa merkeissä. Lepoa, yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. Paljon on vain oltu kotona, nautittu siististä kodista ja omasta rauhasta. Lahjojakin sain, niistä yksi tämä äitini tekemä kori, jonka nimesimme saunakoriksi. Ja oli tuo Body Shopin suihkugeelikin lahjapussissani. Mistähän tyttäreni tiesivät minun pitävän sitrushedelmien tuoksuista?
Kori on malliltaan kapea, sopiva kuitenkin kaiken tarpeellisen säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Napakka käteen ja just passeli myös moneen muuhun tarkoitukseen. Paperit pysyvät pystyssä, samoin eväspullo, käsityökin tänne sujahtaa mukavasti. Minusta vielä nuo kuviot asettuvat kauniisti korin pinnassa. Ei uskoisi ihan heti kahvipusseista tehdyksi koriksi. Äidilläni on kyllä silmää näissä korien kuvioinnin suunnittelussa. Monta pussia sitä vaan saa olla, että saa nuo kuviot kohdalleen. Sopivan samanlaisten pussien keräämisessä onkin aina pieni urakka.
Kaunis pinta. Äiti oli tehnyt näitä useamman. Ei ihan samanlaisia, jokainen on uniikki kappale, mutta kaikki niin kauniita. Koreja oli ainakin punainen, vihreä ja sellainen jossa oli tummempi alaosa ja vaaleampi yläosa. Kauttani voit koreja kysellä.

14 kommenttia:

 1. Minä sain joululahjaksi ihan samanlaisen kahvipussikorin ja se on ihan mahtava, tykkään siitä valtavasti! Kyllä käsintehdyt lahjat on vaan niin kivoja :).

  VastaaPoista
 2. Kauniin mallinen kori. Itselläni ei tällaista vielä ole, vaikka näitä aina myyjäisissä ihastelenkin. t. Eija

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti kori, on taitava tekijä äitisi!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen ja muotoinen kori. Itse ostin saman värisen kulta katriina -korin kesällä markkinoilta. Se on hieman leveämpi, ja käytän sitä kauppakorina siten, että siinä on taiteltuna kasa kestokasseja ostosten pakkaamiseen

  VastaaPoista
 5. Kaunis kori! Todella taitava tekijä, joskus itse kokeilin tehdä pari suikaletta punomista varten ja totesin, että taidan antaa homman olla ja toisten tehdä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis "kahvikassi". Ei uskoisi miten ihanaa jälkeä saa kahvipusseista.

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja hyvän mallinen on saunakorisi! Ja kun tiedän äitisi tekemien korien laadun, niin eipä sitäkään puolta voi olla kehumatta. :)

  VastaaPoista
 8. Kivan näköinen kori, erilainen kuin mitä olen nähnyt.

  VastaaPoista
 9. OOo, en ole koskaan "tykännyt" kahvipussikasseista, mutta nytpä tulikin mieleen, että ehkä sittenkin haluankin sellaisen itselleni. Nimenomaan SAUNAKASSIKSI. Tai siis uimahallikassiksi. Ei haittaa, vaikka laittaakin märän uimapuvun...ja tuo, että pysyy pystyssä, on hyvä monessä tarkoituksessa.

  VastaaPoista
 10. Kaunis kori! Ja sopii monenlaiseen käyttöön.

  VastaaPoista
 11. Todella kaunis kori. Olen noita ihaillut, mutten itse ole koskaan tehnyt. Tiedä sitten osaisinko. Mukavaa loppuvuotta :)

  VastaaPoista
 12. Taitavasti tehty kori.Minä sain Tanskassa asuvalta Suomalaiselta joululahjaksi tuolla tyylillä punotun käsilaukun.Hän on minun blogiystävä.

  VastaaPoista
 13. Minäpä ostin itselleni lahjaksi Seija Saarisen kirjan: Kahvipussin uusi ulottuvuus, jossa on ohjeita pannualusista kasseihin, ilman ompelukonetta. Kahvipusseja olen kerännyt kaappiini jo monta vuotta, materiaalia kyllä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja löytyy minunkin hyllystäni, joskin on äidilläni pitkässä lainassa tällä hetkellä.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.