lauantai 22. joulukuuta 2012

Hyvä on kiertänyt


Joulukuun alussa laitoin kutsun kierrättämään hyvää. Ja hyvä on kiertänyt runsain mitoin. En edes uskonut, mihin kaikkeen tämä osallistumiseni tähän johtaakaan. Laitoin itse kämmekkäitä itse ketjuun osallistuneille, ja vähän muutakin taisi paketeissa ennen joulua mennä perille. Itse olen saamassa pakettiani vasta joulun jälkeen kuten jo ennakkoon luvattiinkin.

Samassa tekstissä vinkkasin mahdollisuudesta kierrättää hyvää myös toisella lailla. Antamalla hyväntekeväisyyteen. Olen saanut vastaanottaa yhden jos useamman sukkaparin sisältävän kirjeen ympäri Suomen jaettavaksi seurakuntamme diakonin kautta tarvitseville. Voitte uskoa, että Elina-diakonimme on ollut ihmeissään ystävällisyydestänne ja hyväntahtoisuudestanne sekä kiitollinen saadessaan lähetyksiänne näin joulun alla ja miten ihanasti olette auttaneet häntä hänen töissään. Aivan ihania ihmisiä olette kaikki! Toitte joulumieltä niin moneen kotiin ja siinä sivussa siitä riitti hyvää mieltä meille töihinkin.

4 kommenttia:

 1. Minua jäi ihan harmittamaan, ettei itsellä enää riittäneet voimavarat osallistua tähän, niin kovin mielelläni olisin sukkaparin tahi kaksi antanut hyvään tarkoitukseen. Jos jatkossa vastaavalle on tarvetta, olisin mieluusti mukana talkoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ei tarve lopu jouluun! Työt jatkuu joulun jälkeenkin.

   Poista
 2. Hei! Hieno juttu tuo diakoniatyön avustaminen. Tätä avustamista voi tehdä myös omalla paikkakunnalla. Diakoniatyöntekijät olisivat iloisia, jos seurakuntalaiset olisivat villasukin tms. auttamassa lähimmäisiä!!! t. inkeri

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä kerran kämmekkäistä - tykkään kovasti - ja siitä muustakin ! Kokemuksena tämä oli jotenkin koskettava (liikutuin kovasti saadessani pakettini ja toiseen kertaan, kun posti toi diakoni-Elinan joulukortin). Sain myös itselleni hyvän joulumielen. Lupaan jatkossakin pitää hyvän kiertämässä. t. Eija

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.