sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kuurankukat

Tammikuulla sain haasteen. Kutoa Kuurankukat. Posti toi paketin, jossa oli lanka, ohje ja vähän kyytipoikaa, että puikot suihkisivat nopeammin. Tammikuu meni nopsaan kutoessa Ansaa vanhojenpäivän tansseihin, joten Kuurankukka -projekti siirtyi hieman helmikuulle. Mutta ei paljoa. Nyt ne ovat valmiina.
Ohje oli täynnä pieniä yksityiskohtia ja yllättäviä ratkaisuja. Kuvissa lapasten alla ovat vain jotkut yksiväriset lapaset, sillä sisälapasia en kutonut. Ainoastaan nämä pitsiset, Kuurankukat. Projektiin houkutellut tuttava saa  pingottaa vielä lapaset omien käsiensä mukaan ja alle tulevien sisälapasten kanssa. Muotoutuvat oikein.
Ohje: Kuurankukka by Suvi Simola (ravelry)
tai kirjassa Kaikki lähti lapasesta
Lanka: Wetterhoff Sivilla, 33 g
Puikot: Nro 3 bambu

15 kommenttia:

 1. On kyllä aivan ihanat Kuurankukat. <3

  VastaaPoista
 2. Onpas nämäkin kauniit, moisiin en ennen ole törmännytkään! Mutta jos ohjeen tulkitseminen tuotti jopa sinulle haasteita, en taida itse edes rohjeta haaveilemaan moisten kutomisesta.. Mutta näiden saaja ja haastaja on varmasti mielissään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile vain. Kun rauhassa saa tehdä ja keskittyä niin onnistuu. Minulla oli vähän huono keskittyminen vain välillä tähän työhön ja apua saa kysyä, niin kauan kuin vain muistan miten tehtiin.

   Poista
 3. Ihanat, suorastaan herkän kauniit lapaset.

  VastaaPoista
 4. Voi oi joi joi ♥
  On ne niin ihanat!

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat!

  -Ritva-

  VastaaPoista
 6. Upeat! Miulla on omat vielä työn alla, nyt sentään etenevät nopeammin kun ei tarvitse ihan joka silmukan jälkeen tuijottaa kaaviota :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.