maanantai 11. marraskuuta 2013

Viikonloppuraitaa

Perjantain ja lauantain tuotoksia. Aloitin ekan sukan ennen töihin lähtöä ja jatkoin illalla. Tällä kertaa vaaleanhaarmaan kaverina tummaa harmaata. Jotenkin tämä väriyhdistelmä tuo minulle aina mieleen raidallisen kissan Viirusta ja Pesosesta.
Tällä kertaa tuli valmiiksi vain kahdet sukat viikonloppuna. Aika loppui ja lanka loppui. enempää tuota tummaa harmaata minulla ei ollut varastossa, juuri ja juuri riitti näihin. Eikä vaaleaa harmaatakaan paljon jäänyt. Lauantaina pistäydyimme päiväseltään Jyväskylässä. Matkaan lähtiessä minulla oli sukansuun eka tumma osuus tehtynä ja kun olimme perillä Jyväskylässä, vetäisin langan viimeisten silmukoiden läpi. Sukka tuli tehtyä autossa matkall. Sunnuntai meni isänpäivää viettäessä ja sunnuntaina kudoinkin sitten vain hieman toisenlaista sukkaa, josta sitten myöhemmin asiaa.
Malli: oma raitasukka, 52 s, pienempi koko 38, isompi 40
Lanka: Novita 7 veljestä, 121 g ja 127 g, yhteensä 248 g
Puikot: KnitPro nro 3 ja 3,25.

Tällä kertaa tummanharmaasta kerästä löytyi n. 10 cm pätkä oranssin villapaalin narun säiettä kehrättynä lankaan. Niitä on löytynyt ennenkin. Saan myös ihottumaa käteeni kutoessa tästä langasta. Täytyy olla jokin käsittelyaine, sillä muista langoista kutoessa ihottuma paranee ja häipyy lähes kokonaan, mutta palaan sitten taas käyttämään tätä varastoani ja kas vain, ihottuma ärtyy.

6 kommenttia:

 1. Joskus simppeli on kaunista!
  Perussukat, perusvärit mut NIIN TYYLIKKÄÄT! Pakko koittaa itsekin seuraavaksi tuota väricomboa :)

  VastaaPoista
 2. Raidat on vaan niin hienoja villasukissa ja kun värit sointuu näin hyvin yhteenkin vielä :)

  VastaaPoista
 3. "Vain kahdet sukat viikonlopussa."
  Ei voi kuin ihailla tota sun neulomistahtia! :)

  VastaaPoista
 4. Erittäin kauniit sukat, tykkään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.