sunnuntai 17. elokuuta 2014

Sairaalaan neuleita

Viime viikko on mennyt lomaillessa kauniiden puutarhojen parissa sekä mökillä. Nyt palaan vihdoinkin kotiin, ja edessä huomenna työt jälleen. Lomareissusta enemmänkin myöhemmin, mutta nyt hieman tilannepäivitystä käsitöiden parista.
Sain viestin, että Seinäjoen sairaalassa oli viimeinen pari lahjoitettuja sukkia annettu vastasyntyneelle, joten kiireen vilkkaan heti kotiin päästyäni kokosin parin viikon aikana tekemäni sukat kasaan ja päättelin vielä lankoja sekä nappasin yhteiskuvan. Nämä  on kudottu lahjoituslangoista ja painot ovat: ylärivissä lilakirjavat 22 g, Nalle Taika -langasta 32g ja 32 g sekä sinikeltavalkokirjavat 23 g. Alarivissä Lanetista keltaiset sukat 23g ja 23g. Keskellä Woolista olevat valkoiset 31 g. Yhteensä lankoja kului 186 g.
Kokosin kaikki näiden parin viikon aikana postitse saamani sukat vielä kaverikuvaan ja vein illalla sukat sairaalaan. Jälleen kerran sukat otettiin mielihyvin vastaan ja kerrottiin vanhemilta saatu ihana palaute sukista. Uusia sukkia tarvittaisiinkin kiireen vilkkaa, sillä viemäni 33 paria ei kauan piisaa heillä. Minulla on jo melkein yksi sukka kudottuna.

6 kommenttia:

 1. Sinulta noita sukkia syntyy :). Itse olen keskittynyt isompien sukkien tekemiseen, nyt puikoilla koko 45. Olettekohan suunnittelemassa tulevalle syksylle Tallinnan (Viron) matkaa?? marjo-riitta

  VastaaPoista
 2. Ihana kokoelma pikkuisia sukkia! Onnellisia vuvoja jotka noita saavat.

  VastaaPoista
 3. Hui sentänsä, mikä määrä sukkasia!
  Miusta on niin ihanaa, että tämän päivän maailmassa joku ajattelee vielä muitakin, eikä aina vaan sitä minä-minä-minä -juttua. Tällaiset sukat jäävät taatusti mieleen ja lämmittävät nyt pieniä varpaita ja tulevina vuosina sydäntä.

  VastaaPoista
 4. Minulla on nyt valmiina reilu 20 paria. Yritän vielä tehdä lisää ja lähettää ne Sinulle elokuun lopulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuinka mukavaa. Sain juuri tänään hieman postia, joten on sitten jälleen hyvin vietävää. Kiva juttu.

   Poista
 5. Voi kun ehtisi neuloa tännekkin... Ei vain taho aika riittää. Nyt on yks pakollinen projekti menossa seuraavat pari kk neulontarintamalla. Pakkoneulonta ei oo mun juttu, siittä ei vain taho tulla mittään. Ennemmin neulosin vaikka näitä junasukkia, vaikka niihinki kyllästyin neljän parin jälkeen kunnolla jo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.