tiistai 26. elokuuta 2014

Viemisiä ja neulomuksia

Viime viikolla poikkesin jälleen sairaalassa viemässä kassillisen sukkia ja myssyjä. Tässä niistä yhteiskuva. Vaikuttava näky, jossa 65 paria sukkia sekä 13 myssyä. Nämä kaikki olen saanut ahkerasti neuleita vauvoille kutovilta ystäviltä ja tuttavilta sekä ihan tuntemattomilta. Sairaalassa olikin jälleen lahjoituslaatikko hyvin tyhjä, kun vein nämä sukat. Lähettivät kovasti kiitoksia kaikille sukkia ja myssyjä neuloneille. Ehkä pärjäävät muutaman viikkoa näillä.
Olen minäkin jotain kutonut, vaikka en ole suurempaa saanut aikaiseksi töiden alettua kesäloman jälkeen. Tein polvisukkia, mutta niistä loppui lanka kesken, joten jäivät odottamana varaston täydennystä.  Ei auttanut kuin klikkailla hieman netissä ja niin on sitä lankaa tulossa lisää. Sillä välin otin esille nämä lahjoituslangat. Langoista on tullut kudottua aina jotkut sukat automatkoilla ja vähän muutenkin. Näistä on tullut jo 16 paria sukkia, joten lankakasa näyttää nykyisin tältä:
Ennen kuvaan näistä oli vielä valmistunut alla olevat kolmet LiseLotet. Jotenkin nimittäin tuntui, että olen tehnyt nyt niin monet junasukat peräkkäin, että oli pakko siirtyä välillä johonkin toiseen malliin. Lankaa menee tässä minun mallissani hieman vähemmän, joten ehkä saan useammat sukat tehtyä.
Malli: Lise Loten pikkuiset sukat by Kardemumma hieman pidemmällä varella.
Lanka: LanaGrossa Meilenweit, 65% villaa, 15% silkkiä, 
16%polyamidia, 4% Cashmerea, yhteensä sukkiin meni 58 g.
Puikot: Karbonz 2,5

Lanka oli miellyttävää kutoa ja toisesta kerästä tuli 5 sukkaa eli kuudennen olen tehnyt sitten lahjoituslangoissa olleesta toisesta kerästä. Sen verran pienentynyt sekin tuohon toiseen kuvaan alkutilanteesta.
Olen myös saanut useamman parin sukkia vietäväksi sairaalaan edellisen reissun jälkeen. Hyvä niin, sillä sukkia tarvitaan koko ajan. Kiitokset kaikille mukana oleville kutojille. Ja jos haluat myös lahjoittaa sukkia, niin ota yhteyttä minuun. Sähköpostini löytyy tuosta oikeasta yläkulmasta.


6 kommenttia:

 1. Onpa hienot kasat sukkia! kaikki on niin suloisia.

  VastaaPoista
 2. Ihan järkytyin - voiko noin paljon ihanuuksia edes neuloa!!!!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä mahtava määrä söpöisiä sukkia ja myssyjä :)
  (ps. pääsen taas kommentoimaan kirjautuneena)

  VastaaPoista
 4. Ihana määrä sukkia ja myssyjä =) Meidän seudulla kans vuoden loppuun kestävä keräys pikku junasukista jolla pyritään keräämään ensi vuoden tarve Koksiin =) 7. pari puikoilla tekeytymässä =)

  VastaaPoista
 5. On siinä melkoisen iloinen määrä lämmintä pienten varpaiden ympärille :)

  VastaaPoista
 6. Oi kun ihania sukkia :) voi kun osaisi itsekin .... ! Ronja

  http://ajatuksiaelamastani.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.