keskiviikko 20. elokuuta 2014

Junasukkakukka ja myssypyörylä

Junasukkakukkaan tarvitaan 22 paria suloisia pikkusukkia. Eikös vain! Sain nämä sukat tänään töihin ahkeralta kutojalta ja todella tarpeeseen tulevatkin. Sukkatilanne Seinäjoen sairaalassa on aika lailla kädestä suuhun tilanteessa. Sukat menevät sitä mukaa, kun saamme kudottua niitä ja lisää kutojia tarvittaisiin joukkoomme, että saisimme hieman puskuria sinne sairaalan sukkavarastoon, että kätilöillä olisi antaa sukat jokaiselle pikkuiselle. Vein pari päivää sitten 33 paria ensiavuksi, kun sukat oli ihan kaikki, mutta ne on taittu jakaa jo, joten ei nämä kauan riitä. Vauvoja tosiaan syntyy aika monta päivässä, joten sukkia kuluu lahjoiksi. Jos sinusta tuntuu, että voisit kutoa sukkia ja lahjoittaa ne, ota minuun rohkeasti yhteyttä. Sähköpostini löytyy tuosta oikealta sivupalkista.
Sukkien lisäksi olen tällä viikolla saanut postitse lähetyksen, joka sisälti 13 myssyä. Syksy saapuu ihan selvästi myös vauvarintamalle ja myssyihin on tullut kesän jälkeen tummempia sävyjä. Suloisia nämä ovat kaikki. Jos kudot mieluummin myssyjä kuin sukkia, ovat nämä ihan yhtä tervetulleita lahjoja.

4 kommenttia:

 1. Ihania, ja ihanaa toimintaa! :)

  Kyselin tuolla aiemmassa postauksessa (joku tosi vanha kai) helmisukkien ohjetta, kun oli vaan referenssi, että novitan ohje, mutta en sitä millään löytänyt. Olisi kiva päästä itekkin sellaset neulomaan. Olit tehnyt ne sillä kertaa ihan valkoisella langalla.

  Ihana blogi, huikeita kädentaitoja.

  Terkuin, aloitteleva käsityöharrasta, muutama vuosi sitten kärpäsen puraisema,
  Sarae

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En löytänyt kommenttiasi niistä sukista. Voitko mainita mitä ohjetta olet hakenut. Yleensä yritän laittaa niin hyvin tiedot kuin mahdollista, mistä olen ohjeen saanut.

   Poista
 2. Mikä valtava määrä ihania sukkia ja myssyjä :)

  VastaaPoista
 3. Upea kukka, jonka kauneutta lisää vielä kaiken päälle se hyvä tahto, millä nämä on neulottu! Ja kauniita myös nuo myssyt!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.