perjantai 19. syyskuuta 2014

Fuksin fuksiat

Näitähän minä olen viime aikoina jälleen kutonut. Eri kokoisi, värisiä, mutta kaikille on yhteistä romanttinen pitsi, lämmin sukka jalassa. Tällä kertaa ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelijan, fuksin, jalassa fuksiat sukat.
Suurethan ne, 39-40 koko sirossa koon 38 jalassa. Mutta kyllä näistä tuo kaunis kuvio tulee hyvin esiin. Tämä malli on oikein runotytön haave ja pitkävartiset sukat syntyvät ihan huomaamatta, kun koko ajan neuleessa tapahtuu. Alla vielä kuvaa sukasta myös takaa.
Malli: Novitan sukkalehti, Minna Metsänen, koko 39-40
Lanka: Gjestal Maija, väri 248 fuksia, 179 g.
Puikot: KnitPro Karbonz 2,5 

Näiden lisäksi olen tehnyt myös harmaat, mutta ne ehtivät maailmalle ennen kuin sain ne kuvattua. Sopiva malli puuttui, ja omissa jaloissa on huono kuvata pitkiä polvisukkia. Sukat odottivat kuvausta, mutta jäivät sitten vain aikomukseksi. Huomasin vasta postitettuani, että en ottanut kuvaa. Painoa niillä sukilla oli kuitenkin 179 g ja koko oli tämä sama 39-40.

16 kommenttia:

 1. Ompas korret sukat väri on aivan häikäisevä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ja sanon samoin kun edellinenkin, että häikäisevä väri! Meitsin lemppariväri.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! Tuo kuvio sukissa on niin kaunis.

  VastaaPoista
 4. Ovatpa kauniit! Voiko Nallesta neulottaessa (Sinä Maijasta) tehdä ihan ohjeen mukaan? Täällä' pikku kylällä kun ei saa kuin Novitalaisia lankoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravelryssä näytti olevan neulottuna myös Nallesta nämä sukat. Itsekkin olen aikonut toteuttaa myös siitä langasta. Ei niillä Maijan kanssa ole paljon eroa ja käsialakin vaikuttaa.

   Poista
 5. Onpa ihanat sukat ja värikin juuri oikea :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat, Ihanat, ihanat!! Niin väriltään kuin malliltaan!!!!

  VastaaPoista
 7. Tulipa tosi hienot sukat <3 Kuvio pääsee tuossa värissä hyvin esille.

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva nähdä, kuinka paljon väri oikeasti vaikuttaa malliin. Mallihan on ihan superihana, ja kaikki tekemäsi ovat olleet huippukivoja.

  VastaaPoista
 9. Onko tämä malli siis vanhemmassa sukkalehdessä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.