lauantai 13. syyskuuta 2014

Sairaalan sukkalaatikkoon

Pistäydyin pitkästä aikaa sairaalassa viemässä minulle kertyneet sukat ja muut neuleet. En vain ole päässyt hetkeen poikkeamaan kaupungissa ja sairaalan sukkalaatikot kumisivat tyhjyyttään kun vein kahta paperikassillista neuleita. Minua harmitti, etten ollut ehtinyt aikaisemmin viemään, mutta joskus vain ei kaikki osu oikein kohdalleen. Juuri syntynyt tyttövauva taisi saada ensimmäiset sukat lähetyksestä ja sukkalaatikot mukavaa täytettä.
Edellisen kuvan oton jälkeen tuli vielä nämä neuleet lisää viemisiä ja vein samalla kertaa. Kaikkiaan sukkia oli 118 paria, 30 myssyä, kaksi peitettä, villakapalo ja jättisukka. Kyllä nämä jälleen hetken heillä piisaavat, että saadaan kudottua lisää. Montaa viikkoa ei kuitenkaan näillä neuleilla mennä eteenpäin ja otan edelleen vastaan sukkalahjoituksia sairaalaan. Kiitos vauvojen ja heidän perheidensä puolesta kaikille sukkia lähettäneille.

10 kommenttia:

 1. Aivan upea kasa siinä, syvä kumarrus näiden tekijälle/tekijöille:)

  VastaaPoista
 2. Voi herranpieksut sentään!
  Kyllä saa Seinäjoen kaupunki olla sinulle & kanssakutojille kiitollinen, pienistä vauvoista puhumattakaan. Eihän tälläistä ole missään!!! UPEAA <3

  VastaaPoista
 3. Wau mikä ihana sukkarinki! Mielettömän hienoa työtä <3

  VastaaPoista
 4. Voi, että on mahtava määrä sukkia ja neuleita vietäväksi, kyllä ihmiset ovat ahkeria ja ihania kun näin tekevät pieniä muistoja syntyville pikkuisille:)

  VastaaPoista
 5. Mahtava projekti ja aivan ihania sukkia, ja mikä määrä :)

  VastaaPoista
 6. Mikä läjä sukkia! Oletko yhtään laskenut kuinka paljon sukkia on käsiesi kautta kulkenut?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.