torstai 25. syyskuuta 2014

Vauvansukkia keräykseen

Postityttö on jälleen tuonut laatikkooni mukavasti isokokoisista kirjeistä kertovia lappusia. Junasukkien sekaan on hiljakseen liittyneet myös LiseLotet -mallilla kudotut sukat. Tässä tuon suositulla ohjeella kudottuja, hieman pidempivartisia sukkia yhteiskuvassa parin junasukkaparin kanssa. Minusta on kiva, että suunnittelemani vauvansukkamalli on ollut käyttökelpoinen ja se onkin yksi ladatuimmista ohjeistani sitten tuubihuivin.
Tämä pussi tuli minule töihin. 19 paria junasukkia. Näillä mennään varmaan jo toista päivää sairaalassa. Tai ehkä vähän useammankin päivän vauvat saavat syntymätodistuksen mukana tästä sukat itselleen.
Eilinen posti piti mukanaan kaksi kirjettä. Kutojana kuitenkin kaikille sama. Joskus on todella edullisempaa lähettää parissa eri kuoressa kuin yhdessä. Aivan suloisia tumppuja ja junasukkia. Minulla onkin jälleen hyvä pohja kassissa vietävänä sairaalaan. 45 vauvaa saavat lahjan.

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että ihmiset neulovat näin ahkerasti sukkia pikkuisille! Minäkin yritän tässä muiden töiden ohessa neuloa noita junasukkia. Muutama pari tuolla jo odotteleekin ja lähetän niitä sinulle heti, kun saan vähän enemmän valmiiksi. Noita LiseLotteja haluaisin kokeilla myös, ehkäpä seuraavaksi teenkin sellaiset :)

    VastaaPoista
  2. Ihania pikkuisia sukkia. Mä oon tehny Lise-Lotte sukkia myös aikuisen jalkaan sopivaksi. Seuraavaks olis tarkoitus puikoille pompsahtaa taas Lise- Lotet, aikuisen kokoisina. Kiitos kivasta mallista!

    VastaaPoista
  3. Mukava, että taas on vauvoille viemistä :) Kauniin värikkäistä sukkia ja tumppuja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.