tiistai 7. lokakuuta 2014

Eiran Langat -lehti ilmestynyt

Erityisesti käsityöblogeihin keskittynyt Eiran Langat -lehden numeron on ilmestynyt ja tilattavissa Eiran Langat -käsityöliikkeestä. Sain omani postissa eilen ja lehteä on tullut selailtua useamman kerran. Ihania ohjeita ja uusia tuttavuuksia käsityöblogien maailmasta sekä jo tuttujen blogien takana olevat kirjoittajat tulevat myös tutuimmiksi. Käykää ihmeessä ihailemassa, millaisia lankaihanuuksia maailmassa onkaan.

Postissa oli myös tekemäni sukat. Saan ne nyt omaan käyttööni ja hyvään aikaan tulivatkin takaisin kotiin. Yöt ovat jo melko kylmiä, joten iltaisin on kiva vetää sukat jalkaan. Nämä jäävät taatusti minun omaan käyttööni.

Postipussissa oli myös kaksi ihanaa vyyhtiä lankaa. Lanka on uutuuslanka, 97% babyalpakkaa, 3% langan koostumuksesta menee tuohon langassa mukana olevaan kimalteeseen. Todella suloisen pehmoista lankaa. Itse silittelin pehmeää lankaa ja niin teki tyttärenikin. Valloittava tuttavuus.Vielä en ole malttanut kokeilla puikkojan noihin lankoihin. Ne ovat niin suloisia noilla vyyhdeilläkin.
Olen minä viime aikoina kutonutkin, mutta en ole viitsinyt niitä harmaita sukkia kuvata ja lisäksi joitain hyshys -juttuja myös. Langanmenekkiä olen kirjannut ylös sivupalkkiin, jos olen muistanut. Luvassa on kuitenkin jotain muutakin väriä, joten kiva kun jaksatte poiketa lukemassa, vaikka vähän harvemmin olen päivittänyt. Minun lankalaatikkoni ovat muuten ruvenneet vajenemaan oikein kolmen kutojan voimin. Opiskelevalla tyttärelle etsittiin jälleen lankatuliaisia ja kotosalla meille leipoileva tytär vajentaa osaltaan myös varastojani. Puikkolaatikolla käy suihke, kun etsitään oikeita puikkoja jokaiselle. Eikä nuo tyttäret edes tarvitse ohjeita äidiltä. Tekevät itse, ottavat selvää, jälki on siistiä ja kaunista. Äidin sydän on sulaa vahaa heidän harrastukselleen.

3 kommenttia:

 1. Minä niin tahtoisin tuon lehden. .mistä muistukin mieleen, että kipittelen katsomaan mitä mulle vastasit tiedusteluuni lehden tiimoilta. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta Eiran Langoista lehden saa ja samoin heidän jälleenmyyjiltään, joiden lista löytyy tuolta sivuilta. Tampereen Käsityömessuilla on heillä myös osasto, jos satut siellä pistäytymään.

   Poista
 2. Tätäpä täytyykin Tampestereella tutkailla, hyvä vinkki, kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.