torstai 16. lokakuuta 2014

Sukkia lokakuulla Seinäjoen sairaalassa syntyneille vauvoille

Lokakuulla olen saanut sukkia tämän verran Seinäjoen sairaalan vauvansukkakeräykseen. Sairaalassa on viileä tehokkaan ilmastoinnin takia ja kätilöt antavatkin syntyville vauvoille lahjaksi omat sukat. Vauvat saavat pitää sukat ja vastaanotto perheiltä on ollut hyvin positiivinen ja lämmin. Ovat mielissään pienokaisensa ensimmäisestä lahjasta.

Posti on tuonut minulle paketin ja paksun kirjeen, Sitten sain pussukan omalle työpöydälleni ja yksi pussukka on viety miehelleni töihin. Nämä ihanat sukat, 48 paria sekä yhdet tumput ovat niistä löytyneet. On jännittävää aina kurkata postiinsa, kun siellä on lämmöllä kudottuja sukkasia pikkuisille. Suuret kiitokset teille ihanat ihmiset, jotka olette sukkia kutoneet ja lahjoittaneet.

Juuri tällä hetkellä sukat ovat loppu sairaalasta. Näillä sukilla ei kauan eteenpäin mennä. Vauvoja syntyy aika monta päivässä, joten sukille olisi pieniä jalkoja. Syksyn ensimmäiset kylmät kelit ovat edessä ja kyllä sitä jo itsekkin mielellään laittaa sukat jalkaansa. Sukan malli voi olla mikä tahansa. Junasukka on siitä hyvä, että se pysyy jalassa tuon resorin ja varren pituuden vuoksi hyvin. Mutta jos sinulla on itsellä hyvä malli, kudo sellaisia. Toimin yhteyshenkilönä sairaalaan, sähköpostini löytyy tuosta oikeasta yläkulmasta.

Laihialla Pohjanmaan Ahkeraliisa käsityöliike on luvannut olla myös keräyspaikkana. Jos olet siltä suunnalta, voit jättää kutomasi sukat myös heille tähän keräykseen. Noudan niitä sieltä, kun haen heiltä lisää lankaa neuleisiini.

3 kommenttia:

  1. Ihana määrä sukkasia. Ja se on kyllä ihanaa kun saa sairaalasta omat sukat vauvalle. Meidän poika sai myös täällä savossa päin :)

    VastaaPoista
  2. Vau mikä määrä suloisia pieniä sukkia :)

    VastaaPoista
  3. Näillä sukilla on sydän! Kuin myös sillä joka näitä neuloo vastasyntyneelle, nämä ovat ihana lahja! Teet tärkeää työtä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.