maanantai 16. helmikuuta 2015

Tauti kaatoi petiin

Kardemumman talossa on ollut hiljaista ja vielä rauhallinen meno jatkuukin. Tässä vain ennen julkaisemattomat vauvansukat. Nämä ehdin tehdä ennen kuin keuhkokuume viime viikolla pisti lepäämään. Sohva on tullut tutuksi, telkkariohjelmat samoin. Yölläkin on riittänyt unta ja varsinkin aamupäivisin. Iltapäivällä on ollut hieman vireämpi olo, mutta kaikki tekeminen on kiellettyä ja hengästyn aika helposti pelkästä peiton nostelusta ja asennon korjaamisesta. Lääkkeitä on melkoinen arsenaali. Olen aivan ulalla, mitä milloinkin on pitänyt ottaa, välillä kun torkkuu. Onneksi on ollut oma hoitaja kotona, nyt tosin meni jo töihin. Päiväni ovat jaksottuneet viiden lääkkeenottoajan mukaan. Kuume on kuitenkin poissa, joten ehkä se tästä. Sairaslomalla vielä muutaman päivän keräämässä voimia.
Näissä pikkusukissa on lankana Novitan Wooli (oikealla), Novita Bambino (keskellä lila) ja Teetee Helmi(oikealla). Lankaa näihin kului yhteensä 67 g. Sukat menevät Seinäjoen sairaalaan vastasyntyneiden osastolle.

8 kommenttia:

 1. Pikaista toipumista Kardemumman taloon! Tauti kaataa siellä sun täällä. Minunkin pitäisi olla nyt kahdessa paikassa yhtäaikaa auttamassa! Tuo pikkusukka mallisi on saanut Kamarissamme huikean suosion. Teemme niitä nyt TeeTeen Helmi langasta.

  VastaaPoista
 2. Mun suosikkimallini vauvan sukista. :)

  VastaaPoista
 3. Söpöjä pikkusukkia jälleen :) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista!
  Hyväntekeväisyys on hieno juttu, me, Auttin Käsityökahvila, olemme tehneet sytomyssyjä LKS:ään.

  VastaaPoista
 5. Suloiset sukat.Nyt vaan lepoa,niin paranet :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita sukkia, tuota mallia täytyy kyllä kokeilla. Olen ennenkin niitä ihastellut blogissasi. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 7. Kauniita pikkusukkia.
  Tautia on liikkeellä. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.