keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Simpsakat sääret

Nämä sukat tuottivat hieman tuskaa kutojalle. Toisen sukan sääriosan olen kutonut kahteen kertaan. Mittaa sillä on reilu 35 cm. Ensin minulla oli palmikot tuossa vain edessä, vähän eri malli. Huomattavasti leveämpi ja siksi niin joustamaton.  Aikani mietin, mitä teen ja lopulta purin säären pois ja aloitin alusta. Tällä kertaa aivan eri palmikoilla.
Vaihdoin yksinkertaisempaan palmikkoon, joka ei kiristä niin paljon ja sain paremmin sopivan varren näihin. Koko on n. 33 ja en ole hetkeen kutonut niin pieniä sukkia. Tein lopulta mittojen mukaan sukkablogit näihin, että sain kuvattua edes jonkinlaiset kuvat. Kirkas punainen ainakin minun kuvaustaidoilla on aivan mahdoton kuvattava. Sukat ovat luonnossa kirkkaammat, mutta silloin ei tuo palmikkoneulos kyllä kuvassa valitettavasti näy, joten leikkasin hieman punaisen terävyyttä ja palmikko tuli esiin. Palmikkoraidat myös menevät suoraan, ei kierrä ympäri jalan. Näytän laittaneen sukat vähän sinne päin blogeille. Nämä sukat oli haaste, josta selviydyin sentään edes jotenkin.
Malli: Palmikkosukat, koko 33
Lanka: Novita Nalle, 132 g.
Puikot: Pony nro 3, bambut.

Lankaa löytyi varastoistani kaksi vajaata kerää samaa väriäerää. Näihin sain uppoamaan toisen kokonaan ja toistakin aika paljon. On vuosikertanallea ja erilaista kuin nykyinen.

3 kommenttia:

  1. Ihastuttavat sukat. Joskus joutuu näkemään haluammattiinkin enemmän vaivaa. Tosi nätit tuli kyllä.
    Pisti silmääni vuoden langanlulutus tältä vuodelta... Huh huh... Kohta jo 2 kiloa. Olen kyllä kovanluokan tekijä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.