maanantai 17. lokakuuta 2016

Värikimara ja voittajat

Esittelyyn pääsee julkaisemattomien sukkakuvien joukosta nämä sukat tällä kertaa. Hetken piti miettiä, että mitäs lankaa tämä olikaan. Arvelin, että Nallea, mutta varmuuden vuoksi kaivoin lankakerän lopun esille ja kyllä, aivan oikeassa olin. Tämä on myös siitä Tampereen käsityömessujen pussista löytynyt lankakerä. Oikeastaan ihan nätti Taika-lanka, vaikka onkin hyvin erilainen kuin aikaisemmat. Iloinen värikimara. Väri oli aika haastava kuvattava ja hieman näyttäisi kuvissa sinisemmiltä kuin ovat. Mukavat perussukat lahjalaatikkoon odottamaan käyttäjää.
Malli: Perussukka, koko 38-39
Lanka: Novita Nalle Taika väri nro 012, 73 g
Puikot: KnitPro 2,75
Kätevä ja tekevä -messuille lippupaketit on arvottu. Mieheni huikkasi minulle pari numeroa toisesta huoneesta ja tiedusteli, mihin niitä tarvitsen. No, minä arvon täällä vaan! Arvonnassa lippupaketit menivät Tilkkurepulle ja Minikoo41:lle. Onneksi olkoon. Laittakaa minulle sähköpostia tuossa sivupalkissa olevaan osoitteeseen, niin sovitaan tarkemmin lipuista. Kiitos kaikille osallistuneille.

Edit 23.10.2016: Koska toinen lippujen voittaja ei ole ottanut yhteyttä arvoin nuo toiset liput uudelleen ja tällä kertaa onnetar osui Alisaan. Otahan Alisa yhteyttä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.