maanantai 10. lokakuuta 2016

Pirpanoille prinsessaa

Kun aikuisilla on pitsiä, niin kyllä sitä pienillä prinsessoillakin pitää olla. Malleja vain ei ole kovin paljon tarjolla ja etsiminen meinasikin olla aika haastavaa. Sitä ei edes muista, minkä kokoisia nuo pienet tytöt ovat, kun omat pikkutyttöni ovat jo aikuisia, joten ajattelin tehdä ihan ohjeen mukaan tällä kertaa. Aika pitkän haun jälkeen löydin Dropsin sivuilta prinsessasukkien ohjeen ja varastoissani sattui olemaan Fabelia luonnonvalkoisena. Sukat neulottavaksi saman tein. Ohje oli helppo seurattava ja tein ensimmäiset sukat likipitäen ohjeen mukaan.
Sukkiin tuli kuitenkin aika pitkät varret. Lähinnä ylipolven mittaiset tälle kolmivuotiaalle, jolle sukkia olin tekemässä. Onneksi mallia on helppo pidentää tai lyhentää ja niin laitoin puikoille uudelleen saman mallin.
Toistin varren pidempää pitsineuletta vähemmän ja sukista tuli annetun mitan mukaiset. Mökillä oli aikaa neuloa, joten ei haitannut, vaikka kahdet sukat kudoinkin. Varmasti molemmille sukille löytyy käyttäjä. Jalkaterät näissä taisi olla saman mittaiset. Sukan suuhun oli ohjeessa pitsinauha ja se pitääkin sukat vauhdikkaammassakin prinsessaleikissä mukana.
Malli: Drops Desing Princess Socks
Lanka: Drops Fabel luonnonvalkoinen,
isompiin 58 g, pienempiin 42 g.
Puikot: Bambuiset nro 2,5

6 kommenttia:

  1. Voi miten suloiset. Näissä on nostalgista romantiikkaa, eli selvää prinsessa-ainesta :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloiset sukat prinsessoille ♥ Kerrassaan ihastuttavat!

    VastaaPoista
  3. Nuo sukat ovat kyllä ihanat. Neuloin omalle tytölleni viime syksynä sukat samalla ohjeella ja ne ovat kaikista sukista ne mieluisimmat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.